Om oss

Företag

EcomLT LLC är ett detaljhandelsföretag som säljer direkt till konsumenter och som utvecklar och tillverkar unika prylar och hushållsartiklar för människor runt om i världen. Med visionen att vara vänner med sina användare och skapa de mest unika och innovativa varorna för daglig användning.

EcomLT LLC har åtagit sig att kontinuerligt innovera med ett orubbligt fokus på kvalitet och effektivitet. Företaget bygger obevekligt fantastiska produkter till överkomliga priser för att låta alla i världen njuta av ett bättre liv genom innovativ design och teknik.

EcomLT LLC är för närvarande en av världens ledande detaljhandelsföretag som levererar produkter i över 90 länder och regioner runt om i världen.

Derila kudde av minnesskum

Derila minnesskumkudde är en ergonomisk kudde som är noggrant utformad av toppspecialister för att ge dig den komfort och vila du förtjänar.

Derila-kuddarna är tillverkade av kvalitetsmaterial och med en unik konturdesign för att ge ditt liv och din sömn mer bekvämlighet och lycka.

Sömntid är nödvändig för att fräscha upp, ladda upp och vila. Även om du leder ett stressigt liv, har dålig hållning på jobbet eller har ihållande rygg- och axelvärk på grund av obekväm sovställning, kommer Derila att ge dig välbehövligt stöd.

Derilas unika lösning i minnesskum kommer att stödja ditt huvud och din nacke på ett bekvämt sätt, vilket i sin tur inte bara kommer att hjälpa dig att vila bättre utan också hjälpa dig att sova perfekt, vilket också kan lindra smärta och tryck!

Kontakta oss

Tel.: +1(862) 329-7011

Företag: EcomLT LLC

Företagsnummer: 5416329

Momsnummer: 36-4985908