FAKTURERINGSPOLICY

Vi förbehåller oss rätten att neka en beställning som du gör hos oss. Vi kan, efter eget gottfinnande, begränsa eller annullera köpta kvantiteter per person, per hushåll eller per beställning.

Dessa begränsningar kan omfatta beställningar som görs av eller under samma kundkonto, samma kreditkort och/eller beställningar som använder samma fakturerings- och/eller leveransadress. I händelse av att vi ändrar eller annullerar en beställning kan vi försöka meddela dig genom att kontakta den e-postadress och/eller faktureringsadress/telefonnummer som du angav när beställningen gjordes. Vi förbehåller oss rätten att begränsa eller förbjuda beställningar som enligt vår egen bedömning verkar vara gjorda av återförsäljare, återförsäljare eller distributörer.

Du samtycker till att tillhandahålla aktuell, fullständig och korrekt inköps- och kontoinformation för alla inköp som görs i vår butik. Du samtycker till att snabbt uppdatera din konto- och annan information, inklusive din e-postadress och kreditkortsnummer och utgångsdatum, så att vi kan slutföra dina transaktioner och kontakta dig vid behov.

För mer information, se vår Policy för returer och återbetalningar.

Vi accepterar betalningar med stödda kreditkort, PayPal och andra elektroniska betalningssystem.

Vi accepterar checkar eller andra betalningsmedel ndast om dessa alternativ är tillgängliga i ditt land. Vi erbjuder även kontant efter leverans service för ett urval av länder. Om kontant betalning vid leverans är tillgänglig i ditt land kommer du att informeras om ett sådant alternativ på kassasidan.

Det slutliga priset, inklusive alla skatter och avgifter för Varorna, ska visas på kassasidan, där du kommer att kunna genomföra köpet. Observera att priset på kassasidan inte inkluderar eventuella importavgifter eller tullar som skulle vara tillämpliga av din lokala tull.

Priserna för varor som visas på webbplatsen kan komma att ändras. Vi kan tillämpa rabatter eller sänka priserna från tid till annan.

Vi förbehåller oss rätten att ändra eller avbryta ytterligare försäljning av produkter. Vi kan inte hållas ansvariga gentemot dig eller någon tredje part för ändringar, prisändringar, avbrott eller upphörande av försäljningen av produkter.

Alla priser som visas på webbplatsen är inklusive internationella fraktkostnader och skatter. Observera dock att konsumenter från olika länder kan se produktpriser som skiljer sig något åt - priserna kan påverkas av mervärdesskatt ("moms") som kan vara tillämplig eller inte beroende på varje enskilt fall. Dessutom kan vissa köpare, beroende på leveransadress, behöva betala importavgifter.

Observera att i det fall som definieras i Användarvillkor kan din försändelse bli föremål för import- och tullavgifter. Du kommer dock aldrig att debiteras dubbelt med samma skatter - vi kommer inte att be dig att betala moms eller importavgifter om din önskade produkt skickas till dig direkt från Kina.

Observera att vi aldrig kommer att tillämpa några omräkningskurser eller avgifter beroende på din valda betalningsmetod. Vissa banker tillämpar dock omräkningskurser för utgående betalningar och internationella överföringar - vi är således inte ansvariga för eventuella bankavgifter eller omräkningskurser som din bank skulle tillämpa för en betalning som görs till oss. Om du märker några skillnader mellan produktpriserna på vår webbplats eller inköpskvittot och ditt bankkontoutdrag, vänligen kontakta din bank för en detaljerad förklaring av tilläggsavgifterna.