Derila Användarhandbok

👋 Hej! Vårt team är glada att presentera en kort guide om hur du använder Derila-kudden och kräver din sömn tillbaka. Klicka på det ämne som intresserar dig.

Lås upp din drömkudde Derila för alla sovpositioner Ta hand om din kudde

Ta ut din drömkudde ur lådan


Större än den ser ut

När din Derila-kudde anländer kommer du att se att den ligger i en vakuumförpackad påse. Derila-teamet har valt detta tillvägagångssätt av miljöskäl, för att göra förpackningen mindre. När du tagit ut kudden ur förpackningen ska du låta den ligga kvar i 24 timmar så att den återgår till sin normala form och storlek.

Derilas standardstorlek: 50*30*6/10CM (20x12x4 in)

1. Ta ut Derila ur påsen och låt den expandera.

2. För bästa möjliga fördelar ska du låta minnesskummet luftas ut i 24 timmar. Den kommer att återfå sin form, storlek och fasthet.

3. Gör dig redo för en djup, återhämtande sömn oavsett vilken sovposition du väljer: Derila ger stöd för rygg-, sido- och magsovare!

Derila för alla sovpositioner


Derilas ergonomiska utformning är universell, vilket gör att den passar huvud och axlar i alla storlekar. Den har en universell passform, vilket ger dig det individualiserade stöd du behöver och förtjänar.

Sidosovare

Placera din Derila så att den stora änden av konturen sitter under din nackhåla. På så sätt kan minnesskummet smälta in i dina naturliga kurvor. Du kan också placera kudden mellan dina knän för ett annat element av komfort.

Ryggsovare

Lägg din Derila så att den tunnare sidan av kudden är vänd mot ditt huvud och din nacke. På så sätt kan du enkelt vila huvudet i kuddens kontur.

Magsovare

Lägg kudden så att den tunna sidan är vänd mot huvudet och nacken. Placera försiktigt toppen av pannan på kuddens kontur. Justera vid behov.

Ta hand om din kudde


Avtagbart örngott

Derila minnesskumkudden levereras med ett avtagbart, lättstädat kuddfodral som kräver minimalt underhåll. Derila-kuddfodralet är extra mjukt och andningsbart. För ännu mer komfort kan du kombinera Derila Memory Foam Pillow med ett premium kylande örngott

Video Thumbnail

Hur och när du ska tvätta den

Det avtagbara kuddfodralet är maskintvättbart, så du kan lägga det i tvätten vid behov. Innan du tvättar, läs noga igenom instruktionerna på produktetiketten. Det inre kuddfodralet är inte avtagbart. Kuddkärnan (själva kudden) kan inte tvättas. Derila kuddfodral kan tvättas med vilket universellt tvättmedel som helst.

Derilas tvätttemperaturer:

  • Standardkuddfodral: max 30°C/86°F.
  • Kylande kuddfodral: max 40°C/104°F

Derila-material

Derila minnesskumkudde är tillverkad av ett högkvalitativt luktfritt memory foam-material. Det är kemikaliefritt och innehåller inga skadliga ämnen. Det yttre kuddöverdraget är 100 % polyester, medan den inre kudden är tillverkad av 100 % polyuretan. Den väger 715 gram och mäter 50 x 30 x 6/10 cm.