Hvorfor millioner af mennesker sover med smerter - og en overraskende ny løsning

image 2024-10-07
image

Josefine var ude for en bilulykke for et par år siden.

Desværre var det mere end blot en lille skade.

En beruset bilist kørte ind i hendes vognbane, skar hende af og tvang til sidst hendes køretøj ind i midterrabatten med 80 km/t. Det rygende bilvrag og det forvredne metal af hendes egen bil, glasskår på gaden og lugten af brændende olie er blot nogle af de ting, der er blevet hængende i hendes hukommelse gennem årene.

Josefine husker ulykken tydeligt. Hun gentager, hvor taknemmelig hun er for at være sluppet væk fra den smadrede bil, men hun siger, at hun ikke kørte alene.

"Jeg startede dagen ganske fint ud. Jeg var glad, lykkelig og ubekymret,. Nu, efter ulykken, bærer jeg denne smerte med mig. Kroniske smerter i årevis. Jeg kan ikke sove. Det gør mig ked af det," sukker Josefine, "...det er den sværeste periode i mit liv. Ingen søvn, flere piller, flere smerter. Ingen lindring."

Josefine er ikke alene med sine smerter og sin manglende evne til at få en rolig nattesøvn.

Da lægen fortalte Josefine om, at en operation var nært forestående, besluttede hun, at hun havde fået nok.

Jeg vil ikke skulle igennem flere operationer." siger hun voldsomt. "Ikke mere. Jeg laver en aftale med lægen og får en anden mening. Jeg kan ikke leve sådan her længere. Jeg har brug for at sove.

image

Den anden mening Josefine fik, bød på en mere holistisk tilgang. Dr. Shiva har skabt sig et navn i lokalområdet i de sidste par år. Hun er stolt af at hjælpe patienter med at komme sig fra afhængighed og afgifte deres kroppe for tungmetaller, sideløbende med sit daglige arbejde som residerende ekspert på neurologisk afdeling på universitetet.

"Jeg vidste, hvad vi havde med at gøre her," sagde Dr. Shiva, "og jeg vidste præcis, hvad jeg skulle sige til Josefine. Hvis du er bekymret for dine smerter, skal du først bekymre dig om din søvn. Hvis din krop ikke har hvile ... ægte, dybe REM cyklusser hele natten ... vil du få smerter, især i hendes alder."

Josefine var en af de første, der prøvede Dr. Shivas Derila Skumpude.

"I begyndelsen, fortæller Josefine, "troede jeg, at hun var skør. En pude? Hvad kan en pude gøre godt for mig? Dr. Shiva overtalte mig til at prøve den i en uge. Jeg prøvede den kun i fire eller fem nætter, og så vidste jeg, at hun havde ret. Ved udgangen af ugen havde jeg den bedste nattesøvn, jeg nogensinde har haft!"

Josefine fortæller, at hun stadig har smerter efter ulykken, men for første gang i årevis kan hun sove hele natten og hun vågner op frisk og udhvilet hver morgen.

Kan en pude virkelig gøre så stor en forskel i et menneskes liv?

image

"Det kan den, og det gør den, fortæller Dr. Shiva os. "Uanset om du har kroniske smerter eller ej ... uanset om du har migræne, hovedpine, søvnløshed eller bare har problemer med at få en afslappende søvn, vil Derila virke for dig. Mine medarbejdere og jeg har foretaget omfattende undersøgelser af virkningerne for rygsovere i forhold til folk, der sover på siden, hvor meget polstring der skal bruges til nakken, mens man sover, og så mange andre ting. Alle disse undersøgelser resulterede i en pude, som universelt set har den bedste pasform, størrelse, form og tykkelse for alle."

Hvad er det, og hvordan virker den?

image

Er du træt af at være så træt hele tiden?

Søvneksperter og neurologer vil fortælle dig det ud fra deres personlige erfaringer. Ens sovestilling er en af de mest oversete nøglefaktorer, hvis en person oplever søvnproblemer eller smerter, der holder personen vågen om natten.

Derila er det universelle svar på søvnproblemer, der hjælper folk overalt! Det ergonomisk formede design holder dit hoved, nakke, ryg, skuldre og rygsøjle på linje, og sørger for at trykket er jævnt fordelt, hvilket hjælper dig med at sove hele natten og vågne op udhvilet.

Komfort og støtte går for første gang hånd i hånd med Derila for at give terapeutisk lindring til både ryg- og sidesovere. Fald hurtigere i søvn. Drøm dybere!

image

Puden er fremstillet af 100 % polyester for maksimal åndbarhed og er hudvenlig og kemikaliefri. Den passende varmefordeling holder dig kølig hele natten og fremmer en bedre luftcirkulation.

Derila er begyndt at udvikle sig til et kult fænomen, og med over 10.000 5-stjernede anmeldelser giver det god mening. Her er, hvad kunderne siger om den:

Daniel T. Verificeret Køber

image

Jeg har prøvet stort set alle puder på markedet for at lindre smerter i højre kraveben og højre skulder, som har plaget mig det meste af året. På trods af hyppig svømning og yoga, og på trods af at jeg har været hos lægen, gik det ikke over. Før jeg fik fat i denne pude, hjalp intet.

Efter at have brugt puden en aften, opdagede jeg næste dag, hvor meget bedre jeg havde det. I løbet af en uge forsvandt problemet bogstaveligt talt. Det er ikke vendt tilbage siden. Førhen var det så slemt, at mit kraveben var bøjet ind i et andet plan og var tydeligt fremtrædende. Nu sidder det, hvor det skal.

TAK TIL DEN, DER HAR DESIGNET og FREMSTILLET DENNE PUDE, SÅVEL SOM GJORT DEN TILGÆNGELIG FOR MIG!!! JEG ER JER EVIGT TAKNEMMELIG.


Katrine B. Verificeret køber

image

Jeg har en sjælden sygdom, der forårsager alvorlige ledskader, og som følge heraf har jeg mange problemer med nakke og skuldre. Denne pude støtter mit hoved i enhver stilling, jeg sover i. Jeg sætter også pris på, at den ikke har en mærkelig kemisk lugt, som skumpuder har tendens til at have i starten.


Anne H. Verificeret køber

image

Jeg følte mig forpligtet til at skrive en anmeldelse af denne pude. Brugte den for første gang i går aftes, og jeg kunne ikke tro, hvor dejligt jeg sov. Jeg har købt over 5 forskellige puder, og intet virkede. Det var forfærdeligt, indtil denne kom ind ad døren. Jeg var helt blæst bagover, da jeg vågnede op veludhvilet og UDEN smerter. Det gjorde mig så glad, så derfor ønskede jeg også, at dele min oplevelse med jer. Jeg havde en ACDF nakkeoperation, og denne pude virker simpelthen som beskrevet. Fin emballage og meget behagelig. Skulderformen og den cervikale kurve er PERFEKT! Stol på mig folkens. I vil ikke gå glip af denne pude!!! Har også tænkt mig, at købe én til min mor.


Efter Josefines historie tænkte jeg på, om Derila også kunne hjælpe mig.

Jeg har været journalist i 27 år, hvilket lyder mere spændende, end det er. Næsten tre årtier med at være på vagt alle nattetimerne for at dække nye historier er spændende, men det går virkelig ud over min søvnkvalitet.

Derudover har jeg i de sidste par år haft smerter i nakke og ryg, som jeg har behandlet ved at tage rigeligt med antiinflammatoriske midler.

På grund af min egen personlige situation, var Josefines historie, meget rammende for mig.

Jeg besluttede mig for, at jeg selv skulle undersøge Derila nærmere.

Da jeg så de mange positive anmeldelser, som Derila fik, tænkte jeg, at den var et forsøg værd. Jeg gik ind på den officielle hjemmeside og bestilte 2 af dem, efter de var kommet tilbage på lager. En til mig og en til min mand.

Det skader aldrig at få en anden mening, når alt kommer til alt.

...Her er, hvad jeg fandt ud af.

Derila ankom til min hoveddør på blot 2 dage. Noget, der overraskede mig.

image

Jeg vidste med det samme, at jeg havde truffet den rigtige beslutning.

Puden giver et godt førstehåndsindtryk. Den er fast, men fleksibel. Blød, men holdbar. Jeg kunne se, at den var lavet i bedre materialer, end jeg var vant til, endda endnu bedre end de mærkevare puder, jeg tidligere har købt.

Jeg sover på siden, og min mand sover på ryggen, så jeg tænkte, at vi ville sætte Derila på en ret hård prøve i løbet af de næste par nætter.

image

Puden var kølig og blød, men gav meget mere stabilitet, end jeg havde forventet. Den første nat havde jeg det så godt, mens jeg faldt i søvn, at jeg ikke tænkte så meget over min nye pude. Da jeg vågnede næste morgen, var jeg ikke sikker på, om jeg havde bemærket en reel forskel, eller om det hele bare var i mit hoved.

På tredjedagen vidste jeg, at den virkede. Jeg sov 6 timer (det er meget for mig, jeg sover i gennemsnit 4 timer om natten), og min mand, kongen af skønhedssøvn, fik 8 timer uden afbrydelser... og det mest skøre var, at han holdt op med at snorke. Normalt er det, som om han saver træstammer hele natten, men med Derila var der noget ved den måde, hvorpå hans hoved lå placeret på puden, der virkede til at hjælpe ham meget.

Før
Efter
image

Snorketiden er reduceret fra 2 timer og 49 minutter til blot 9 minutter!

Den femte morgen, hvor jeg brugte Derila, fortalte min mand mig faktisk, at han ikke havde sovet så godt i årevis.

Jeg troede på ham, for jeg havde ikke ondt i nakken, da jeg vågnede den morgen, og jeg kunne mærke, at spændingerne i mine skuldre begyndte at løsne sig. Det var skørt, for jeg arbejdede stadig med fuld fart i mit journalist job, og jeg havde ikke ændret noget - mine spisevaner var stadig de samme, mængden af søvn var den samme - den eneste forskel var den pude, jeg brugte.

Dette var tilstrækkeligt for mig. Jeg gik tilbage til hjemmesiden og bestilte et par puder mere, fordi jeg ville have, at alle i min familie skulle have dem.

image

OPDATERING: 6 måneder med Derila, og jeg sover stadig SKØNT!

Når man ved, at noget virker, kommer man til at stole på det, og jeg er helt sikkert kommet til at forvente at vågne op og føle mig udhvilet og uden nakke- og rygsmerter. Det er noget, jeg ville have troet var umuligt for bare 6 måneder siden, men nu sover jeg godt og er lykkelig hver eneste nat!

Min 73-årige far syntes, at den Derila, som jeg gav ham og min mor, var fjollet, indtil min mor insisterede på at bruge den. Da hun begyndte at fortælle, hvordan den hjalp på hendes fibromyalgi og gigt i nakken, besluttede han sig også for at prøve den.

Jeg fik et par dage senere et opkald fra ham, hvor han takkede mig.

"Jeg troede, at Derila bare var en dims som man faldt for, men jeg skal love for, den virkelig har ændret min måde at sove på."

Når det kommer fra min far, er det en stor anerkendelse

Jeg har haft en livsændrende oplevelse med Derila, og det kan du også få! Hvis du er på udkig efter den bedste nattesøvn, du nogensinde har haft, så er det her puden. Jeg tilbringer aldrig en nat i mit hjem eller andre steder uden Derila!

Jeg kan ikke anbefale den nok!

Hvor meget koster den?

Den er i øjeblikket til salg på deres officielle hjemmeside til blot $39.95!

Er den det værd?

Selvfølgelig! Jeg vil altid bruge Derila puden for at få den bedst mulige nattesøvn - både herhjemme og på rejser. Jeg er glad for, at jeg har dette enkle og effektive produkt, der holder min nakke og ryg i god form og hjælper mig med at få det bedste ud af de timer, jeg bruger på at sove.

Fordelene er helt klart et engangskøb værd!

OPDATERING

OPDATERING Tirsdag den 07. juni 2022 - Lige siden Derila blev vist på nettet, er der blevet skabt utrolig meget opmærksomhed, og siden da er der solgt over 763.419 puder. På grund af pudens popularitet og positive anmeldelser er virksomheden så sikker på sit produkt, at de nu tilbyder en 30-dages tilfredshedsgaranti og tilbyder deres 70 % rabat mens lager haves .Hvis du vil se, om de stadig er tilgængelige, kan du klikke på knappen nedenfor.

BEGRÆNSET TID: KLIK HER FOR VORES 70 % EKSKLUSIVE RABAT LINK

TJEK DEN AKTUELLE LAGERBEHOLDNING »

Kundeanmeldelser:

Nadia S.

Jeg har brugt tusindvis på specialpuder, og denne her er langt den bedste!! Jeg var skeptisk, da jeg pakkede den ud, da den ser lidt tynd og let ud, men jeg har sovet meget godt hver nat i en uge indtil videre og købt 2 mere!!

Helle L.

En fremragende facon; hovedet og halshvirvelsøjlen hvilede; den uudholdelige nakkesmerte er gradvist ved at gå væk! Jeg tøver ikke med at anbefale denne pude! Mange tak!

Frederikke C.

Jeg har haft mange puder, som jeg har fået at vide var de bedste, men mit hoved og nakke var uenige. Jeg har fundet det bedste med Derila puden. Den er ergonomisk og hudvenlig, bare fantastisk!

Torben S.

Jeg elsker virkelig min pude. Jeg havde dårlige sovestillinger før, og hovedpine og skuldersmerter hver dag. Nu er det 4.dag med min nye pude, og jeg har sovet som en baby og mine smerter er væk.

Maiken L.

Strukturen af puden er ideel, ikke for hård ikke for blød! Jeg elsker konceptet med omvendt lægning på puden, fordi det hjælper min nakke meget! Jeg vil købe en ekstra til min kone, fordi hun også kunne lide den! Fantastisk produkt!

Klik her for flere oplysninger »

Dette er en reklame og ikke en faktisk nyhedsartikel, blog eller forbrugerbeskyttelsesnotits

OPLYSNINGER OM MARKEDSFØRING: Denne hjemmeside er en markedsplads. Derfor du bør vide at ejeren har en monetær forbindelse til de produkter og tjenester der annoceres på hjemmesiden. Ejeren modtager betaling når det handler om et kvalificeret kundeemne, men det er alt.

OPLYSNINGER OM REKLAMATION: Denne hjemmeside og dens produkter og tjenester er en markedsplads for markedsføring. Denne hjemmeside er en reklame og ikke en nyhedsudgivelse. Alle fotografier af personer benyttet på denne hjemmeside er modeller. Ejeren af denne side, og de produkter og tjenester der henvises til på denne hjemmeside, leverer udelukkende en tjeneste der lader forbrugerne modtage og sammenligne produkter.

#1 Sådan reducerer du smerter i nakke og ryg, mens du sover

image KØB NU ➢
Tjek tilgængelighed