Zakaj na milijone ljudi spi z bolečino - in presenetljiva nova rešitev

image 2024-10-07
image

Klara je imela pred nekaj leti prometno nesrečo.

Na žalost je bilo to več kot le tipičen bočni trk.

Pijani voznik je zapeljal na njen vozni pas, jo presekal in na koncu njeno vozilo s hitrostjo 60 kilometrov na uro potisnil na sredinski pas. Dimne ruševine in zvita kovina njenega avtomobila, razbito steklo na cesti in vonj po gorečem olju so le nekatere od stvari, ki so ji ostale v spominu skozi leta.

Klara se nesreče živo spominja. Ponovno poudari, kako hvaležna je, da je odšla od razbitine, vendar pravi, da ni šla sama.

Dan sem začel prav dobro. Srečen, brezskrben, karkoli že. Zdaj, po nesreči, nosim to bolečino s seboj. Kronične bolečine že leta. Ne morem spati. Zaradi nje, Klara vzdihne, "... je to najtežja stvar v mojem življenju. Brez spanja, več tablet, več bolečin. Nobenega olajšanja."

Klara ni edina z bolečinami in nezmožnostjo mirnega spanja.

Ko je zdravnik Klaro seznanil z možnostjo, da se na obzorju obeta operacija, se je odločila, da ima dovolj.

Ne bom se več ukvarjala s kirurškimi posegi. reče odločno. "Nič več. Dogovorim se z zdravnikom in pridobim drugo mnenje. Ne morem več tako živeti. Moram spati."

image

Klarino drugo mnenje je zavzelo bolj celosten pristop. Dr. Shiva si v zadnjih nekaj letih ustvarja ime v lokalnem okolju. Ponosen je na to, da pomaga pacientom pri okrevanju od zasvojenosti in razstrupljanju telesa težkih kovin, poleg vsakodnevnega dela stalne strokovnjakinje na nevrološkem oddelku univerze.

»Vedel sem, s čim imamo opravka,« je rekel dr. Shiva, »in točno sem vedel, kaj naj povem Claire. Če vas skrbi bolečina, morate najprej skrbeti za svoj spanec. Če vaše telo nima počitek...pravi, globoki, REM-cikli skozi noč...bolelo vas bo, še posebej pri njenih letih."

Klara je bila ena prvih, ki je preizkusila Derila penasto blazino dr. Shive.

Najprej, poroča Klara, "sem mislila, da je nor. Vzglavnik? Kaj mi bo vzglavnik pomagal? Dr. Shiva me je prepričeval, naj poskusim en teden. Poskušam ga le štiri ali pet noči, in vedela sem, da ima prav. Do konca tedna sem imela najboljši spanec v življenju!"

Klara pravi, da se še vedno spopada z nekaj bolečinami zaradi nesreče, vendar prvič po letih lahko spi vso noč in se vsako jutro zbudi spočita.

Ali lahko vzglavnik nekomu res tako spremeni življenje?

image

Lahko, in to tudi počne, nam pravi dr. Shiva. "Ne glede na to, ali imate kronično bolečino ali ne ... ali imate migrene, glavobole, nespečnost ali samo težave z mirnim spanjem, bo Derila deloval za vas. Z mojim osebjem smo opravili obsežne študije o učinkih hrbtnih v primerjavi s stranskimi, koliko oblazinjenja uporabiti za vrat med spanjem in toliko stvari. Vse te študije so privedle do vzglavnika, ki je univerzalno najboljšega prileganja, velikosti, oblike in debeline za vse."

Kaj je to in kako deluje?

image

Ste utrujeni, da ste ves čas tako utrujeni?

Iz osebnih izkušenj vam bodo povedali strokovnjaki za spanje in nevrologi. Drža med spanjem je eden najbolj spregledanih ključnih dejavnikov, če ima oseba težave s spanjem ali bolečine in bolečine, zaradi katerih ponoči ne spi.

Derila je univerzalni odgovor na težave s spanjem, ki pomaga ljudem po vsem svetu! Ergonomsko oblikovana zasnova ohranja glavo, vrat, hrbet, ramena in hrbtenico poravnane, pritisk pa enakomerno porazdeljen, ki vam pomaga, da spite vso noč in se zbudite popolnoma spočiti.

Udobje in podpora gresta prvič z roko v roki z Derila za terapevtsko razbremenitev tako tistih, ki spijo na hrbtu kot tistih, ki spijo na boku. Hitreje zaspite. Sanjajte globlje!

image

Material vzglavnika je iz 100-odstotnega poliestra, ki zagotavlja maksimalno zračnost in je prijazen do kože ter ne vsebuje kemikalij. Ustrezna porazdelitev toplote poskrbi, da vas hladi vso noč, in spodbuja boljše kroženje zraka.

Naprava Derila je začela pridobivati kultne oboževalce in z več kot 10.000 ocenami s petimi zvezdicami je to smiselno. Tukaj je zapisano, kaj o njem pravijo stranke:

David T. Kupec

image

Za lajšanje bolečin v desni ključnici in desni rami, ki so me pestile večino leta, sem preizkusil že skoraj vse blazine na trgu. Kljub pogostemu plavanju in izvajanju joge ter obisku zdravnika nikakor ni hotela popustiti. Dokler nisem kupil tega vzglavnika, ni nič pomagalo.

Ko sem ga uporabil eno noč, sem naslednji dan ugotovil, kako veliko bolje mi je. V enem tednu je težava dobesedno izginila. Ni se več vrnila. Bilo je tako hudo, da je bila moja ključnica upognjena v drugo ravnino in je bila opazno vidna. Zdaj je v ravnovesju.

Hvala vsem, ki so zasnovali in izdelali to blazino ter mi jo omogočili!!! NIKOLI NE BOSTE VEDELI, KAKO SEM VAM HVALEŽEN.


Kaja B. Kupec

image

Imam redko bolezen, ki povzroča hude poškodbe sklepov, zato imam veliko težav z vratom in rameni. Ta blazina podpira mojo glavo v vsakem položaju, v katerem spim. Cenim tudi to, da nima čudnega kemičnega vonja, kot ga imajo običajno na začetku vzglavniki iz pene.


Andreja K.

image

Čutila sem se dolžno napisati mnenje o tem vzglavniku. Včeraj zvečer sem ga prvič uporabila in nisem mogla verjeti, kako sem spala. Kupila sem več kot 5 različnih vzglavnikov in nič ni delovalo. Bilo je grozno, dokler ni prišel ta. Bila sem navdušena, ko sem se zbudila dobro spočita in popolnoma brez bolečin. Bila sem tako srečna in želela sem to deliti z vami. Imela sem postopek ACDF vratu in ta vzglavnik preprosto deluje, kot je opisano. Lepo pakiranje in zelo udobno. Oblika ramen in krivulja vratnega dela sta PERFEKTNA !. Verjemite mi, ljudje, ne želite zamuditi tega!! Enega še želim naročiti za svojo mamo!


Po Klarini zgodbi sem se spraševala, ali bi lahko blazina Derila pomagala tudi meni.

Že 27 let sem novinarka, kar se sliši bolj vznemirljivo, kot je v resnici. Skoraj tri desetletja dežurstev ob vseh nočnih urah, ko poročam o prelomnih zgodbah, so vznemirljiva, vendar se to res pozna na kakovosti mojega spanca.

Poleg tega zadnjih nekaj let trpim zaradi bolečin v vratu in hrbtu, ki jih rešujem z veliko količino protivnetnih zdravil.

Zaradi mojega osebnega položaja se mi je Klarina zgodba zelo prikupila.

Odločila sem se, da si moram tudi sam ogledati Derila.

Ko sem videla ogromno število pozitivnih ocen, ki jih je dobivala Derila, sem menila, da je vredno poskusiti. Obiskala sem uradno spletno stran in naročila dva izdelka, ko sta bila ponovno na zalogi, enega zame in enega za mojega moža.

Navsezadnje nikoli ne škodi drugo mnenje.

...Tukaj je to, kar sem našla.

Derila je prišel na moja vrata v samo 2 dneh. Bila sem presenečena.

image

Že takoj po odpremi sem vedela, da sem se odločila pravilno.

Ta vzglavnik naredi odličen prvi vtis. Je čvrst, vendar prožen. Mehak, a trpežen. Lahko rečem, da je višje kakovosti, kot sem bil navajen, celo bolj kot blazine blagovnih znamk, ki sem jih kupila v preteklosti.

Ker spim na boku, moj mož pa na hrbtu, sem si rekla, da bova blazino Derila v naslednjih nekaj nočeh precej strogo preizkusila.

image

Vzglavnik je bil hladen in plišast, vendar je zagotavljal veliko večjo stabilnost, kot sem pričakovala. Prvo noč mi je bilo tako udobno, ko sem zaspala, da o tem nisem veliko razmišljala. Ko sem se naslednje jutro zbudila, nisem bil prepričana, ali sem opazila resnično razliko ali se mi je vse skupaj le zdelo.

Tretji dan sem že vedela, da je to res. Spala sem trdnih 6 ur (to je zame veliko, povprečno spim 4 ure na noč), moj mož, kralj lepotnega spanca, pa je neprekinjeno spal 8 ur ... in kar je najbolj noro, prenehal je smrčati. Običajno je tako, kot da bi vso noč žagal hlode, toda z Derila se je zdelo, da mu nekaj v načinu, kako je njegova glava nameščena na vzglavniku, res zelo pomaga.

Pred
Po
image

Čas smrčanja se je z 2 h 49 m skrajšal na 9 min!

Peto jutro po uporabi Derila mi je mož dejansko rekel, da že leta ni tako dobro spal.

Verjela sem mu, saj me tisto jutro, ko sem se zbudila, ni bolel vrat in čutila sem, da se je napetost v ramenih začela sproščati. Bilo je noro, saj sem še vedno delala v svojem hitrem novinarskem poklicu in nisem ničesar spremenila - moje prehranjevalne navade so bile še vedno enake, količina spanca je bila enaka - edina razlika je bila v vzglavniku, ki sem ga uporabljala.

To mi je bilo dovolj. Vrnila sem se na spletno stran in naročila še nekaj vzglavnikov, ker sem želela, da jih imajo vsi člani moje družine.

image

AKTUALNO: 6 mesecev z blazinami Derila in še vedno spim odlično!

Ko veš, da nekaj deluje, se začneš zanašati nanj, in vsekakor sem pričakovala. da se bom zbudila spočita in brez bolečin v vratu in hrbtu. To je nekaj, kar bi se mi še pred šestimi meseci zdelo nemogoče, zdaj pa to živim vsako blaženo noč!

Moj 73-letni oče je mislil, da je bil pripomoček Derila, ki sem ga podarila njemu in moji mami, trapast, dokler moja mama ni vztrajala, da ga bo uporabljala. Ko je začela pripovedovati, kako ji pomaga pri fibromialgiji in artritisu v vratu, se je odločil, da jo bo poskusil tudi on.

Čez nekaj dni me je poklical in se mi zahvalil.

Mislil sem, da je bila ta funkcija Derila le trik, na katerega ste naleteli, vendar vam povem, da je resnično spremenila moj način spanja.

Iz ust mojega očeta je to zelo prepričljiva podpora!

Z Derila sem doživela izkušnjo, ki mi je spremenila življenje, in tudi vi jo lahko! Če si želite najboljšega spanca v življenju, je to prava izbira. Brez Derila ne preživim noči v svojem domu ali kje drugje!

Ne morem ga dovolj priporočiti!

Koliko stane?

Trenutno je naprodaj na njihovi uradni spletni strani za samo $39.95!

Se splača?

Seveda! Vzglavnik Derila bom vedno uporabljala za najboljši možni spanec - doma in na potovanjih. Vesela sem, da imam na voljo ta preprost in učinkovit izdelek, ki poskrbi, da se moj vrat in hrbet dobro počutita, in mi pomaga, da čim bolje izkoristim ure, ki jih preživim v spanju.

Koristi so vredne enkratnega nakupa!

POSODOBITE

POSODOBITEV: torek, 07. junij 2022 - Odkar se je izdelek Derila pojavil na spletu, se je o njem začelo neverjetno veliko govoriti in od takrat je bilo prodanih več kot 763 419 vzglavnikov. Zaradi priljubljenosti in pozitivnih mnenj je podjetje tako prepričano v svoj izdelek, da zdaj ponuja 30-dnevno jamstvo za zadovoljstvo in ponuja svoj 70 % popust, dokler je zaloga še na voljo.Če želite preveriti, ali so še na voljo, kliknite spodnji gumb.

LIMITED TIME: KLIKNITE TUKAJ

PREVERI TRENUTNO RAZPOLOŽLJIVOST »

Mnenja kupcev:

Neja S.

Porabila sem na stotine na posebnih blazinah in ta je daleč najboljši!! Ko sem ga razpakirala, sem bila skeptična, saj se zdi malo krhek in lahek, vendar sem doslej teden dni trdno spala vsako noč in kupila še 2!!

Helena L.

Odlična oblika; glava in vratna hrbtenica se spočijeta; neznosne bolečine v vratu se postopoma poslovijo! Brez pomislekov priporočam ta vzglavnik! Najlepša hvala!

Fanika C.

Imel sem že veliko vzglavnikov, za katere so mi rekli, da je ta najboljši, vendar se moja glava in vrat s tem nista strinjala. Z vzglavnikom Derila sem našel najboljše. Je ergonomičen in prijazen do kože, preprosto odličen!

Torej S.

Resnično obožujem svoj vzglavnik. Pred tem sem imela slabe položaje za spanje ter vsakodnevne bolečine v glavi in ramenih. Zdaj - 4. dan z novim vzglavnikom sem spala kot dojenček in bolečine so izginile.

Manja L.

Struktura prileganja je idealna, ne pretežka ne premehka! všeč mi je koncept obrnjenega polaganja na glavo, ker mi zelo pomaga pri vratu! kupil bom še enega za ženo, ker je bil všeč tudi njej! odličen izdelek!

Kliknite tukaj za več informacij »

To je oglas in ne dejanski članek z novicami, blog ali posodobitev o varstvu potrošnikov

RAZKRITJE O TRŽENJU: To spletno mesto je tržišče. Kot taki morate vedeti, da je lastnik denarno povezan z izdelki in storitvami, ki se oglašujejo na tem spletnem mestu. Lastnik prejme plačilo vsakič, ko je napoteno kvalificirano vodilo, vendar je to vse.

RAZKRITJE OGLAŠEVANJA: Ta spletna stran ter izdelki in storitve, na katere se sklicuje, so oglaševalske tržnice. To spletno mesto je oglas in ne informativna publikacija. Vse fotografije oseb, uporabljene na tem spletnem mestu, so modeli. Lastnik tega spletnega mesta ter izdelkov in storitev, navedenih na tem spletnem mestu, zagotavlja le storitev, kjer lahko potrošniki pridobijo in primerjajo.

#1 Način za zmanjšanje bolečin v vratu in hrbtu med spanjem

image KUPITE ZDAJ ➢
Preverite razpoložljivost