Prečo milióny ľudí spia s bolesťou - a nové prekvapivé riešenie

image 2024-10-07
image

Claire mala pred niekoľkými rokmi autonehodu.

Nanešťastie to bolo viac ako typická autonehoda.

Do jej jazdného pruhu vrazil opitý vodič, odrezal jej cestu a nakoniec jej vozidlo vytlačil na stredový pruh v rýchlosti šesťdesiat kilometrov za hodinu. Dymiace trosky a pokrútené kovy jej vlastného auta, rozbité sklo na ulici a zápach spáleného oleja sú len niektoré z vecí, ktoré jej v priebehu rokov utkveli v pamäti.

Claire si tú nehodu živo pamätá. Zopakuje, aká je vďačná, že z vraku vyviazla, ale hovorí, že nešla sama.

Deň som začala úplne v pohode. Šťastná, bezstarostná, čokoľvek. Teraz, po tej nehode, si tú bolesť nesiem so sebou. Chronickú bolesť už roky. Nemôžem spať. Robí mi to, Claire si povzdychne, "... je to najťažšia vec v mojom živote. Žiadny spánok, ďalšie tabletky, ďalšia bolesť. Žiadna úľava."

Claire nie je jediná, kto trpí bolesťou, ani neschopnosťou dosiahnuť pokojný spánok.

Keď lekár oboznámil Claire s možnosťou, že sa na obzore črtá operácia, rozhodla sa, že už toho má dosť.

Už nebudem podstupovať žiadne chirurgické zákroky. Hovorí zúrivo. "Už nikdy viac. Dohodnem si stretnutie s lekárom a získam druhý názor. Nemôžem už takto ďalej žiť. Potrebujem sa vyspať."

image

Druhý názor Claire bol zameraný na komplexnejší prístup. Dr. Shiva si za posledných niekoľko rokov urobila v miestnej oblasti dobré meno. Pýši sa tým, že popri svojej každodennej práci rezidentky na neurologickom oddelení univerzity pomáha pacientom zotaviť sa zo závislostí a detoxikovať ich organizmus od ťažkých kovov.

Vedela som, s čím tu máme do činenia, povedala doktorka Shiva, "a presne som vedela, čo mám Claire povedať. Ak vás trápi vaša bolesť, musíte najprv vyriešiť vaše problémy so spánkom. Ak vaše telo nemá dosť odpočinku... skutočného, hlbokého s REM-cyklami počas celej noci... budete mať bolesti, najmä v jej veku."

Claire bola jednou z prvých, ktorí vyskúšali penový vankúš od Dr. Shivy Derila Penový Vakúš.

Najprv som si myslela, hovorí Claire, "že je blázon. Vankúš? Na čo mi bude vankúš? Doktorka Shiva ma presvedčila, aby som to na týždeň vyskúšala. Vyskúšala som ho len na štyri alebo päť nocí a hneď som vedela, že má pravdu. Na konci týždňa som mala najlepší spánok v živote!"

Claire hovorí, že ju ešte stále trápia bolesti po nehode, ale prvýkrát po rokoch dokáže prespať celú noc a každé ráno sa budí svieža.

Môže vankúš naozaj tak veľmi zmeniť život človeka?

image

Môže, a aj tomu tak je, hovorí doktor Shiva. "Či už máte chronickú bolesť, alebo nie... či už máte migrény, bolesti hlavy, nespavosť, alebo len máte problémy s pokojným spánkom, Derila bude pre vás vhodný. Spolu s mojimi zamestnancami sme vykonali rozsiahle štúdie o vplyve spánku na chrbte oproti spánku na boku, o tom, aké podloženie krku počas spánku používať, a o mnohých ďalších veciach. Výsledkom všetkých týchto štúdií je vankúš, ktorý je univerzálne najvhodnejší, veľkosťou, tvarom a hrúbkou pre každého."

Čo to je a ako to funguje?

image

Už vás nebaví byť stále unavení?

Odborníci na spánok a neurológovia vám na základe svojich osobných skúseností povedia. Poloha tela počas spánku je jedným z najviac prehliadaných kľúčových faktorov, ak má človek problémy so spánkom alebo bolesti, ktoré mu nedovolia v noci zaspať.

Derila je univerzálnou odpoveďou na problémy so spánkom, ktorá pomáha ľuďom na celom svete! Ergonomicky tvarovaný dizajn udržiava hlavu, krk, chrbát, ramená a chrbticu v jednej rovine a rovnomerne rozkladá tlak, čo vám pomôže zaspať počas celej noci a zobudiť sa s pocitom úplného odpočinku.

Pohodlie a opora idú po prvýkrát ruka v ruke so systémom Derila, ktorý poskytuje terapeutickú úľavu pre osoby spiace na chrbte aj na boku. Zaspávajte rýchlejšie. Spite hlbšie!

image

Materiál vankúša je zo 100 % polyesteru pre maximálnu priedušnosť a je šetrný k pokožke a neobsahuje chemické látky. Primerané rozloženie tepla vás udrží v chlade po celú noc a podporuje lepšiu cirkuláciu vzduchu.

Derila si začalo vytvárať kult a s viac ako 10 000 päťhviezdičkovými hodnoteniami to dáva zmysel. Tu sa dozviete, čo o ňom hovoria zákazníci:

Derrick T. Overený kupujúci

image

Vyskúšal som takmer každý vankúš na trhu na úľavu od bolesti pravej kľúčnej kosti - pravého ramena, ktorá ma trápila väčšinu roka. Napriek častému plávaniu a cvičeniu jogy a návšteve doktora to nepovolilo. Kým som si nekúpil tento vankúš, nič nepomáhalo.

Po jeho použití počas jednej noci som si na druhý deň uvedomil, ako mi je oveľa lepšie. Do týždňa problém doslova zmizol. Nevrátil sa Bol taký zlý, že moja kľúčna kosť bola ohnutá do inej roviny a bola výrazne vystúpená. Teraz je naspäť v rovnováhe.

ĎAKUJEM tomu, kto navrhol a vyrobil tento vankúš a odporúčil mi ho!!! NIKDY SA NEDOZVIETE, AKÝ SOM VÁM VĎAČNÝ.


Cathy B. Overený kupujúci

image

Mám zriedkavé ochorenie, ktoré spôsobuje vážne poškodenie kĺbov, v dôsledku čoho mám veľa problémov s krkom a ramenami. Tento vankúš mi podopiera hlavu v akejkoľvek polohe, v ktorej spím. Oceňujem aj to, že nemá zvláštny chemický zápach, aký mávajú penové vankúše na začiatku.


Audrey H. Overený kupujúci

image

Cítila som sa povinná napísať recenziu na tento vankúš. Včera večer som ho použila prvýkrát a nemohla som uveriť, ako sa mi spalo. Kúpila som si viac ako 5 rôznych vankúšov a ani jeden nebol dobrý. Bolo to hrozné, kým neprišiel tento. Bola som unesená, keď som sa zobudila dobre oddýchnutá a absolútne BEZ BOLESTI. Bola som taká šťastná a chcela som sa o to s vami podeliť. Mala som zákrok ACDF na krku a tento vankúš jednoducho funguje podľa opisu. Pekné balenie a veľmi pohodlné. Tvar ramien a krčná krivka sú PERFEKTNÉ! Verte mi, ľudia, nechcete si ho nechať ujsť !! Hľadá sa ďalší pre moju matku!


Po príbehu Claire som sa zamyslela, či by mohol pomôcť Derila aj mne.

Už 27 rokov pracujem ako reportérka, čo znie vzrušujúcejšie, ako to v skutočnosti je. Takmer tri desaťročia, počas ktorých som v pohotovosti celé noci, aby som informovala o mimoriadnych udalostiach, sú síce vzrušujúce, ale na kvalite môjho spánku sa to naozaj podpisuje.

Okrem toho už niekoľko rokov trpím bolesťami krku a chrbta, ktoré riešim užívaním veľkého množstva protizápalových liekov.

Vzhľadom na moju osobnú situáciu so mnou Clairin príbeh rezonoval.

Rozhodla som sa, že sa musím pozrieť do Derila na vlastné oči.

Keď som videla ohromné množstvo pozitívnych recenzií, ktoré Derila dostával, povedala som si, že stojí za to ho vyskúšať. Dostala som sa na oficiálnu webovú stránku a keď sa opäť objavil na sklade, objednala som si 2 kusy, jeden pre mňa a jeden pre môjho manžela.

Koniec koncov, nikdy nie je na škodu mať druhý názor.

...Tu je to, čo som našla.

Derila mi prišiel domov už o 2 dni. Bola som prekvapená.

image

Hneď po vybalení som vedela, že som sa rozhodla správne.

Tento vankúš robí skvelý prvý dojem. Je pevný, ale pružný. Mäkký, ale odolný. Mohla som povedať, že je kvalitnejší, ako som bola zvyknutá, dokonca kvalitnejší ako značkové, ktoré som si kúpila v minulosti.

Ja spím na boku a môj manžel spí na chrbte, takže som si povedala, že počas niekoľkých nasledujúcich nocí podrobíme Derila celkom náročnému testu.

image

Vankúš bol chladný a plyšový, ale poskytoval oveľa väčšiu stabilitu, než som očakávala. Tú prvú noc som sa pri zaspávaní cítila tak pohodlne, že som nad tým ani veľmi nerozmýšľala. Keď som sa na druhý deň ráno zobudila, nebola som si istá, či som si všimla skutočný rozdiel, alebo to bolo len v mojej hlave.

Na tretí deň som už vedela, že je to skutočné. Spala som solídnych 6 hodín (to je na mňa veľa, priemerne spím 4 hodiny za noc) a môj manžel, kráľ spánku, spával 8 hodín bez prerušenia... a čo bolo najšialenejšie, prestal chrápať. Zvyčajne je to, akoby celú noc pílil polená, ale s Derila sa zdalo, že mu niečo v spôsobe polohy hlavy na vankúši naozaj veľmi pomáha.

Predtým
Potom
image

Čas chrápania skrátený z 2 h 49 m na 9 minút!

Piate ráno po použití Derila mi manžel skutočne povedal, že sa už roky tak dobre nevyspal.

Uverila som mu, pretože keď som sa ráno zobudila, nebolel ma krk a cítila som, ako sa mi začína uvoľňovať napätie v ramenách. Bolo to šialené, pretože som stále pracovala vo svojej rýchlej novinárskej práci a nič iné sa nezmenilo - moje stravovacie návyky boli stále rovnaké, množstvo spánku bolo rovnaké - jediným rozdielom bol vankúš, ktorý som používala.

To mi stačilo. Vrátila som sa na webovú stránku a objednala som si niekoľko ďalších vankúšov, pretože som chcela, aby ich mali všetci členovia mojej rodiny.

image

AKTUALIZÁCIA: 6 mesiacov s Derila a stále spím skvele!

Keď viete, že niečo funguje, začnete sa na to spoliehať a ja som rozhodne začala očakávať, že sa budem budiť oddýchnutá a bez bolesti krku a chrbta. To je niečo, čo by som ešte pred pol rokom považovala za nemožné, ale teraz to prežívam každú blaženú noc!

Môj 73-ročný otec si myslel, že Derila, ktoré som darovala jemu a mojej matke, je vtip, kým moja matka netrvala na tom, že ho bude používať. Keď začala rozprávať o tom, ako jej pomáha pri fibromyalgii a artritíde v krku, rozhodol sa, že to tiež vyskúša.

O niekoľko dní mi zavolal a poďakoval sa mi.

Myslel som si, že Derila je len nejaký trik, na ktorý ste naleteli, ale poviem vám, naozaj mi to zmenilo spôsob spánku.

Od môjho otca je to hlasná podpora!

Mne sa zmenila životná skúsenosť s Derila a vy môžete tiež! Ak hľadáte najlepší spánok svojho života, toto je to pravé. Bez Derila nestrávim doma ani nikde inde noc!

Nemôžem ho dostatočne odporučiť!

Koľko stojí?

Momentálne je v predaji na ich oficiálnej webovej stránke len za $39.95!

Oplatí sa to?

Samozrejme! Vždy budem používať vankúš Derila, aby som sa čo najlepšie vyspala - doma aj na cestách. Som rada, že mám tento jednoduchý a účinný výrobok, vďaka ktorému sa moja šija a chrbát cítia skvele a ktorý mi pomáha čo najlepšie využiť hodiny, ktoré strávim spánkom.

Výhody stoja za jednorazový nákup!

AKTUALIZÁCIA

AKTUALIZÁCIA Utorok, 07. júna 2022 Od chvíle keď sa na internete objavil Derila, vznikol neuveriteľný rozruch a odvtedy sa predalo viac ako 763 419 vankúšov. Vďaka svojej popularite a pozitívnym hodnoteniam je spoločnosť taká presvedčená o svojom výrobku, že teraz ponúka 30-dňovú záruku spokojnosti a do vyčerpania zásob ponúka svoju 70 % zľavu.Ak chcete zistiť, či sú ešte k dispozícii, kliknite na tlačidlo nižšie.

ČASOVO OBMEDZENÉ: KLIKNITE SEM PRE NAŠU 70 % EXKLUZÍVNY LINK

OVERTE SI AKTUÁLNU DOSTUPNOSŤ »

Recenzie zákazníkov:

Nancy S.

Utratil som stovky za špeciálne vankúše a tento je zďaleka najlepší!!! Bol som skeptický, keď som ho vybalil, pretože sa zdá byť trochu krehký a ľahký, ale zatiaľ som spal každú noc počas jedného týždňa a kúpil som si ďalšie 2!!!

Hellen L.

Vynikajúci tvar; hlava a krčná chrbtica si odpočinú; neznesiteľná bolesť krku sa postupne lúči! Tento vankúš bez váhania odporúčam! Veľmi ďakujem!

Faye C.

Mal som mnoho vankúšov, kde mi bolo povedané, že tento je najlepší, ale moja hlava a krk nesúhlasili. S vankúšom Derila som našiel to najlepšie. Je ergonomický a šetrný k pokožke, jednoducho skvelý!

Torey S.

Svoj vankúš naozaj milujem. Predtým som zažívala zlé polohy pri spaní a každodennej bolesti hlavy a ramien. Teraz- 4.deň s mojím novým vankúšom, som spala ako bábätko a moje bolesti sú preč.

Mandy L.

Štruktúra uloženia je ideálna, nie je príliš tvrdý, nie príliš mäkký! milujem koncept obráteného položenia na hlavu, pretože to veľmi pomáha môjmu krku! budem kupovať ďalšie pre moju ženu, pretože sa jej tiež páčil! skvelý produkt!

Kliknite sem pre viac informácií »

Toto je reklama a nie skutočný novinový článok, blog, alebo informácia o ochrane zákazníka

MARKETINGOVÉ ZVEREJNENIE: Táto webová stránka je trhovým miestom. Preto by ste mali vedieť, že majiteľ má peňažné spojenie s produktmi a službami inzerovanými na tejto stránke. Majiteľ dostáva platbu vždy, keď mu je odporučené kvalifikované vedenie, ale to je všetko.

ZVEREJNENIE REKLAMY: Táto webová lokalita a produkty a služby, na ktoré sa na nej odkazuje, sú reklamnými trhmi. Táto webová stránka je reklamou a nie spravodajskou publikáciou. Všetky fotografie osôb použité na tejto stránke sú modelmi. Vlastník tejto stránky a výrobkov a služieb, na ktoré sa na tejto stránke odkazuje, poskytuje len službu, kde môžu spotrebitelia získať a porovnať.

Najlepší spôsob, ako znížiť bolesť krku a chrbta počas spánku

image KÚPTE TERAZ ➢
Skontrolovať dostupnosť