Milyonlarca İnsanın Neden Ağrıyla Uyuduğu Ve Şaşırtıcı Yeni Çözümü

image 2024-10-07
image

Claire birkaç yıl önce bir araba kazası geçirdi.

Maalesef bu ufak çaplı bir trafik kazasından daha fazlasıydı.

Sarhoş bir sürücü hızla kadının şeridine dalmış, önünü kesmiş ve arabasını 100 km hızla bariyerlere çarpmaya zorlamış. Kendi arabasından çıkan dumanlar, hurda hale dönmüş arabası, caddede etrafa dağılmış kırık cam parçaları ve yanık yağ kokusu, yıllar boyunca aklından çıkmamış.

Claire kazayı daha dün gibi hatırlıyor. Çarpışmadan sağ kurtulduğu için şükrettiğini ama tek başına olmadığını söylüyor.

"Güne gayet iyi başladım. Mutlu, dertsiz ve tasasız, neyse işte. Kazadan sonra bu ağrıyı resmen yanımda taşıyorum. Yıllardır süren kronik bir ağrım var. Uyuyamıyorum. Bu beni," diyerek iç çekiyor Claire, "...hayatımdaki en zor şeydi bu. Uykusuzluk, daha fazla hap, daha fazla ağrı. Huzur yok."

Ağrı ve uykusuzluk çeken tek kişi Claire değil.

Doktor Claire'e ameliyat ihtimalinden bahsettiğinde, Claire artık canına tak ettiğine karar verdi.

Claire "Artık ameliyat olmayacağım." diyor. "Artık olmayacağım. Doktordan randevu alıyorum ve bana ikinci bir görüş sunuyor. Artık bu şekilde yaşayamam. Uyumam lazım."

image

Claire'in ikinci görüşü daha bütüncül bir yaklaşımla ele alındı. Dr. Shiva son birkaç yıldır yerel bölgede adından söz ettiriyor. Üniversitenin nöroloji bölümünde asistan uzman olarak günlük çalışmalarının yanı sıra hastaların bağımlılıklarından kurtulmalarına ve vücutlarını ağır metallerden arındırmalarına yardımcı olmaktan gurur duyuyor.

Dr. Shiva, "Burada neyle karşı karşıya olduğumuzu biliyordum, ve tabi Claire'e ne söyleyeceğimi çok iyi biliyordum. Eğer ağrılarınız için endişeleniyorsanız, öncelikle uykunuz için endişelenmelisiniz. Eğer vücudunuz gece boyunca olması gereken derin REM döngülerine sahip değilse, özellikle o yaşta ağrılarınız olacaktır " diyor.

Claire, Dr. Shiva'nın Derila Köpük Yastığını deneyen ilk kişilerden biriydi.

Claire, "Başlarda onun deli falan olduğunu düşünmüştüm. Yastık mı? Bir yastığın bana ne faydası olabilir ki? Dr. Shiva beni bir haftalık deneme için ikna etti. Sadece dört ya da beş gece falan denedim ve onun haklı olduğunu anladım. Haftanın sonuna geldiğimizde hayatımın en iyi uykusunu çektiğimi fark ettim!" diyor.

Claire, kazadan dolayı hala biraz ağrıları olduğunu, ama yıllar sonra ilk kez gece kesintisiz uyuyabildiğini ve her sabah yenilenmiş olarak uyandığını söylüyor.

Bir yastık bir insanın hayatında gerçekten bu kadar büyük bir fark yaratabilir mi?

image

Dr. Shiva, "İşe yarayabilir ve yarıyor da" diyor. "İster kronik ağrınız olsun, isterse migreniniz, baş ağrılarınız, uykusuzluğunuz ya da sadece dinlendirici bir uyku çekmekte zorlanıyor olun, Derila size fayda sağlayacaktır. Ekibimle birlikte sırt üstü ve yan uyuyanlar üzerindeki etkileri, boyun için ne kadar dolgu kullanılması gerektiği ve daha pek çok konuda kapsamlı çalışmalar yaptık. Tüm bu çalışmalar sonucunda herkes için en iyi uyum, boyut, şekil ve kalınlığa sahip bir yastık ortaya çıktı."

Peki bu nedir ve nasıl çalışır?

image

Sürekli kendinizi yorgun hissetmekten sıkıldınız mı?

Uyku uzmanları ve nöroloji uzmanları kişisel deneyimlerinden yola çıkarak size bunu söyleyeceklerdir. Bir kişi uyku sorunları yaşıyorsa veya geceleri uyanık kalmasına neden olan ağrı ve sızıları varsa, uyku postürü bu konuda en çok göz ardı edilen temel faktörlerden biridir.

Derila, dünyanın her yerinde insanlara yardımcı olan uyku sorunlarına evrensel bir cevaptır! Ergonomik tasarımı sayesinde başınız, boynunuz, sırtınız, omuzlarınız ve omurganız aynı hizada kalır ve basıncı eşit olarak dağıtır, bu da gece boyunca kesintisiz uyumanıza ve tamamen dinlenmiş bir şekilde uyanmanıza yardımcı olur.

Derila ile konfor ve destek bir araya geliyor ve hem sırt üstü hem de yan uyuyanlar için terapötik bir rahatlama sağlıyor. Daha hızlı uykuya dalın. Daha derin rüya görün!

image

Yastık malzemesi maksimum nefes alabilmesi için %100 polyester malzemeden yapılmıştır, cilt dostudur ve kimyasal içermez. Yeterli ısı dağılımı sayesinde sizi tüm gece boyunca serin tutar ve daha iyi hava sirkülasyonu sağlar.

Derila 10.000'den fazla 5 yıldızlı yorumla birlikte popüler olmaya başladı. Müşteriler neler söylemiş bir göz atalım:

Doruk T. Doğrulanmış Müşteri

image

Uzun zamandır beni rahatsız eden sağ köprücük kemiği-sağ omuz ağrısından kurtulmak için piyasadaki hemen hemen her yastığı denedim. Sık sık yüzmeme, yoga yapmama ve doktora gitmeme rağmen bir türlü geçmiyordu. Bu yastığı alana kadar hiçbir şey işe yaramamıştı.

Bir gece kullandıktan sonra ertesi gün ne kadar iyi hissettiğimi fark ettim. Bir hafta içinde sorun tam anlamıyla ortadan kalktı. O kadar kötüydü ki köprücük kemiğim resmen yamulmuştu ve belirgin bir şekilde öne çıkmıştı. Şimdi aynı hizada duruyor.

BU YASTIĞI TASARLAYAN, ÜRETEN ve ULAŞABİLMEMİ SAĞLAYAN HER KİMSE TEŞEKKÜR EDERİM!!! NE KADAR MUTLU OLDUĞUMU TAHMİN BİLE EDEMEZSİNİZ.


Canan B. Doğrulanmış Müşteri

image

Ciddi eklem hasarına neden olan nadir bir hastalığım var ve sonuç olarak çok fazla boyun ve omuz problemi yaşıyorum. Bu yastık uyuduğum her pozisyonda başımı destekliyor. Ayrıca köpük yastıkların çoğunda olan o garip kimyasal kokunun bu yastıkta olmaması da güzel bir şey.


Aylin H. Doğrulanmış Müşteri

image

Bu yastık hakkında bir inceleme yazmak zorunda olduğumu hissettim. Dün gece ilk kez kullandım ve nasıl uyuduğuma inanamadım bile. Bu zamana kadar 5'ten fazla farklı yastık satın aldım ve hiçbiri işe yaramadı. Bu yastığı alana kadar hiç rahat değildim. Dinlenmiş ve TAMAMEN AĞRISIZ olarak uyandığımda çok şaşırdım. Çok mutlu oldum ve bunu sizlerle paylaşmak istedim. Boyun ameliyatı geçirmiş biri olarak bu yastığın gerçekten işe yaradığını söyleyebilirim. Güzel paketlenmişti, ayrıca çok rahat. Omuz şekli ve omurga eğrisi de resmen MÜKEMMEL! Emin olun bunu kaçırmak istemezsiniz! Hatta bir tane de anneme almayı düşünüyorum!


Claire'in hikayesinden sonra Derila yastığının bana da yardımcı olup olamayacağını merak ettim.

27 yıldır muhabirlik yapan biriyim. Neredeyse otuz yıldır gecenin her saati son dakika haberleri için nöbetçi olarak çalışıyorum, ve bu uyku kalitemi inanılmaz düzeyde etkiliyor.

Üstüne son birkaç yıldır boyun ve sırt ağrısı çekiyorum ve çok fazla anti-enflamatuar ilaç alarak geçirmeye çalışıyorum.

Yaşadığım bu durum yüzünden Claire'in hikâyesi ilgimi çekti.

Ben de Derila ürününü incelemeye karar verdim.

Derila ürününün aldığı çok sayıda olumlu yorumu görünce denemeye değer olduğunu düşündüm. Resmi web sitesine girdim ve ürünün stokları yenilendiği anda 2 tane sipariş ettim, birini kendime, diğerini de eşime aldım.

İkinci bir görüş her zaman iyidir sonuçta.

…Deneyimimi Anlatayım

Derila sadece 2 gün içinde kapıma geldi. Çok şaşırdım.

image

Ürünü kutudan çıkardığım anda doğru kararı verdiğimi anladım.

Bu yastık harika bir ilk izlenim bırakıyor. Sert ama esnek. Yumuşak ama dayanıklı. Alıştığım yastıktan daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim, hatta geçmişte satın aldığım bilinen markalardan bile daha kaliteli.

Ben yan yatıyorum, kocam da sırt üstü yatıyor. Bu yüzden Derila yastığını önümüzdeki birkaç gece boyunca oldukça sıkı bir testten geçirebileceğimizi düşündüm.

image

Yastık serindi ve peluşlu bir yapısı vardı, ama beklediğimden çok daha fazla sağlamdı. İlk gece, uykuya dalarken o kadar rahat hissediyordum ki, yastık hakkında pek fazla bir şey düşünmedim. Ertesi sabah uyandığımda gerçekten bir fark yarattı mı yoksa kafamda mı kurgulamıştım emin değildim.

Üçüncü gün gerçek olduğunu anladım. Tam 6 saat kesintisiz uyudum (ki bu benim için çok fazla, gece ortalama 4 saat uyuyorum) ve uyuyan prenses kocam 8 saat kesintisiz uyudu... en garibi de hiç horlamadı. Genelde bütün gece odada aslan besliyormuşuz gibi horluyordu. Artık yastığa kafasını nasıl koyduysa, Derila yastık ona iyi gelmiş gibiydi.

Öncesi
Sonrası
image

Horlama süresi 2 saat 49 dakikadan 9 dakikaya düştü!

Derila yastığını kullandığımız beşinci günde kocam bana yıllardır bu kadar iyi uyumadığını söyledi.

Haklıydı da, çünkü sabah uyandığımda boynum ağrımıyordu ve omuzlarımdaki stresin azalmaya başladığını hissedebiliyordum. Bu çok garipti çünkü hala gazetecilik işimde aynı tempoyla çalışıyordum ve hiçbir şeyi değişmemişti. Yeme alışkanlıklarım hala aynıydı, aldığım uyku miktarı aynıydı... Tek fark kullandığım yastıktı.

Bu benim için yeterliydi. Web sitesine geri döndüm ve birkaç yastık daha sipariş ettim çünkü ailemin de bu güzelliği tatmasını istedim.

image

GÜNCELLEME: Derila ile 6. ayım ve hala HARİKA bir şekilde uyuyorum!

Bir şeyin işe yaradığını gördüğünüzde ona güvenmeye başlarsınız. Ben de kesinlikle dinlenmiş, boyun ve sırt ağrısı çekmeden uyanacağım günleri beklemeye başladım. 6 ay önce bunun imkansız olduğunu düşünüyordum, ama şimdi her gece mucizesini yaşıyorum diyebilirim!

73 yaşındaki annem ve babam ben ısrar edene kadar onlara verdiğim Derila yastığın saçma olduğunu düşünüyordu. Annem fibromiyalji sendromuna ve boynundaki artrite nasıl yardımcı olduğunu görünce babam da denemeye karar verdi.

Birkaç gün sonra babam arayıp bana teşekkür etti.

"Bu Derila yastığın dalavere olduğunu sanıyordum, ama ne yalan söyleyeyim, uyku şeklimi gerçekten değiştirdi."

Babam da buna onay verdi!

Derila ile hayatımı değiştiren bir deneyim yaşadım ve siz de yaşayabilirsiniz! En iyi şekilde uyku çekmek istiyorsanız, işte çözüm bu. Evimde veya herhangi bir yerde Derila olmadan bir gece bile geçirmiyorum!

Ne kadar tavsiye etsem azdır!

Ücreti Ne Kadar?

Şu anda resmi web sitesinde yalnızca $39.95 ile satışta!

Peki Değer mi?

Tabii ki değer! Evdeyken veya seyahate çıktığımda mükemmel bir uyku çekmek için her zaman Derila yastığı kullanacağım. Boynumun ve sırtımı rahatlatan ve uykumdan en iyi şekilde yararlanmama yardımcı olan bu basit ve etkili ürünü satın aldığım için mutluyum.

Sağladığı bu faydalar satın almaya değer!

GÜNCELLE

GÜNCELLEME Salı, 07 Haziran 2022 - Derila internette paylaşıldığından beri inanılmaz bir ilgi gördü ve o zamandan beri 763.419'dan fazla yastık satıldı. Popülerliği ve aldığı olumlu eleştiriler sayesinde şirket ürününe o kadar güveniyor ki, 30 günlük memnuniyet garantisi sunuyorlar. Ayrıca stoklar tükenene kadar %70 indirim de veriyorlar.Hala mevcut stok olup olmadığını görmek için aşağıdaki düğmeyi tıklayın.

SINIRLI SÜRELİĞİNE: %70 İNDİRİME ÖZEL BAĞLANTIMIZ İÇİN BURAYA TIKLAYIN

MEVCUT STOĞU KONTROL EDİN »

Müşteri Yorumları:

Neslihan S.

Özel yastıklara yüzlerce dolar harcadım ve bu şimdiye kadarki en iyisi! Biraz dayanıksız ve hafif göründüğü için paketini açtığımda şüpheliydim ama şimdiye kadar bir hafta boyunca her gece mışıl mışıl uyudum ve 2 tane daha aldım!

Helin K.

Mükemmel bir şekle sahip; baş ve boyun omurgası dinleniyor; dayanılmaz boyun ağrısı yavaş yavaş veda ediyor! Bu yastığı tavsiye etmekte hiç tereddüt etmiyorum! Çok teşekkürler!

Feyza C.

Bana bunun en iyisi olduğu söylenen birçok yastığım oldu, ancak başım ve boynum aynı fikirde değildi. Derila yastık ile en iyisini bulmuş oldum. Ergonomik ve cilt dostu, tek kelimeyle harika!

Taha S.

Yastığımı gerçekten çok seviyorum. Daha önce kötü uyku pozisyonları ile her gün baş ağrısı ve omuz ağrıları yaşıyordum. Şimdi yeni yastığımla 4.günümde bebek gibi uyudum ve ağrılarım geçti.

Merve K.

Oturuş yapısı ideal, ne çok sert ne de çok yumuşak! Kafa üstü ters yatma konseptini seviyorum; çünkü boynuma çok yardımcı oluyor! Eşim için de bir tane daha alacağım; çünkü o da beğendi! Harika bir ürün!

Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız »

Bu bir reklamdır ve gerçek haber makalesi, blog ya da tüketici koruması güncellemesi değildir

PAZARLAMA AÇIKLAMASI: Bu internet sitesi bir pazaryeridir. Bu nedenle internet sitesinde tanıtılan mal ve hizmetlerde mal sahibinin mali menfaatinin olduğunu bilmelisiniz. Nitelikli bir müşteri adayı yönlendirildiğinde mal sahibi ödeme alır, daha fazlası yoktur.

REKLAM AÇIKLAMASI: Bu internet sitesi, bahsettiği mal ve hizmetler için bir reklam pazaryeri görevi görmektedir. Bu internet sitesi bir reklamdır ve haber yayını değildir. Bu sitede kullanılan tüm fotoğraflardaki kişiler modeldir. Bu sitenin ve bu sitede atıfta bulunulan ürün ve hizmetlerin sahibi, yalnızca tüketicilerin elde edebileceği ve karşılaştırabileceği bir hizmet sunmaktadır.

#Uyku Sırasında Boyun ve Sırt Ağrısını Azaltmanın 1 Numaralı Yolu

image ŞİMDİ ALIN ➢
Mevcudiyeti kontrol et