Miljoonat ihmiset nukkuvat kipujen kanssa - selätä kivut yllättävällä tavalla

image 2024-10-07
image

Claire joutui auto-onnettomuuteen muutama vuosi sitten.

Kolari oli valitettavasti äärimmäisen vakava.

Humalainen kuski kaasutteli Clairen kaistalle, kiilasi hänen eteensä ja pakotti lopulta hänen ajoneuvonsa keskikorokkeeseen miltei 100 kilometrin tuntinopeudella. Claire muistaa savuavan autonraunion, ruttuisiksi rypistyneet metallipalat, kadulle levinneet lasinsirpaleet ja palavan öljyn hajun.

Claire on pelastumisestaan kiitollinen. Muistot kolarista kuitenkin kulkevat hänen mukanaan.

"Onnettomuuspäivän aamu sujui hyvin. Muistan, että tunsin oloni huolettomaksi ja iloiseksi. Onnettomuuden jälkeen kärsin kivuista, jotka kroonistuivat vuosien saatossa. En voinut nukkua", Claire huokaa. "En saanut unta ja kipulääkkeistä huolimatta kärsin silti kivuista. Mikään ei auttanut."

Claire ei suinkaan ole ainoa, joka kärsii kivuista ja huonosta unenlaadusta.

Kun lääkäri ehdotti leikkausta, Claire teki lopullisen päätöksensä.

"En halunnut enää ainoatakaan operaatiota", hän sanoo kiivaasti. "Ei enää. Varasin ajan toiselle lääkärille ja hankin toisen mielipiteen. En voinut enää elää näin. Halusin nukkua."

image

Claire päätti tämän jälkeen kysyä mainetta niittäneen tohtori Shivan mielipidettä. Holistisiin hoitoihin erikoistuva tohtori Shiva on auttanut potilaitaan toipumaan esimerkiksi addiktioista ja poistamaan metallisia kuona-aineita kehostaan. Hän työskentelee yliopiston neurologisella osastolla.

"Tiesin, mistä ongelma johtui", tohtori Shiva sanoi. "Ja tiesin tarkalleen, millaisia neuvoja Claire tarvitsi. Kivut johtuvat usein huonosta unenlaadusta. Mikäli kehosi ei saa lepoa - eli syvää REM-unta - kipujen todennäköisyys kasvaa."

Claire oli yksi ensimmäisistä, joka kokeili tohtori Shivan Derila -vaahtotyynyä.

"Aluksi luulin hänen vitsailevan. Mitä ihmettä, tyyny? Miten tyyny muka voisi auttaa minua? Tohtori Shiva suostutteli minut testaamaan tyynyä viikon ajan. Neljän-viiden yön jälkene totesin tohtorin olevan oikeassa. Viikon lopussa nukuin paremmin kuin koskaan ennen!" Claire kertoo.

Claire kärsii edelleen onnettomuuden aiheuttamista kivuista. Ensimmäistä kertaa vuosiin hän kykenee kuitenkin nukkumaan yön yli ja herää joka aamu virkeänä.

Voiko tyyny oikeasti auttaa?

image

"Kyllä voi ja vaikuttaakin", tri Shiva kertoo. "Kärsitpä sitten kroonisista kivuista, migreenistä, päänsärystä, unettomuudesta tai uniongelmista, Derila toimii. Tein henkilökuntani kanssa kattavan tutkimuksen, jossa vertasimme eri nukuma-asentoja ja selvitimme, millaista tukea eri asennot tarvitsevat. Kehitimme tutkimusten seurauksena tyynyn, joka on sopivan kokoinen, muotoinen ja paksuinen kaikille."

Mikä se on ja miten se toimii?

image

Väsyttääkö jatkuva väsymys?

Uniasiantuntijoiden ja neurologien mukaan huono nukkuma-asento aiheuttaa uniongelmia, kipuja ja särkyjä.

Derila auttaa kaikkia uniongelmista kärsiviä ihmisiä! Ergonominen muotoilu tukee pään, niskan, hartioiden ja selkärangan muotoa ja varmistaa, että paino jakautuu tasaisesti. Tämä taas auttaa sinua nukkumaan yön läpi ja heräämään täysin levänneenä.

Mukavuutta ja tukea tarjoava Derila -tyyny tarjoaa helpotusta sekä selkä- että kylkinukkujille. Nukahda nopeammin ja nuku paremmin!

image

Tyynyn materiaali on 100 % polyesteriä maksimaalisen hengittävyyden takaamiseksi. Tyyny on myös ihoystävällinen sekä kemikaalivapaa. Riittävä lämmönjakaminen pitää sinut viileänä läpi yön ja edesauttaa parempaa ilmankiertoa.

Derila on alkanut kehittää kulttimainetta ja vielä yli 10 000 viiden tähden arvostelun ansiosta se käy järkeen. Seuraavassa, mitä asiakkaat siitä sanovat:

Tero T. – todennettu ostaja

image

Olen kokeillut miltei kaikkia tyynyjä markkinoilla solisluun ja oikean olkapään kipuun, joka on vaivannut minua suurimman osan vuodesta. Huolimatta säännöllisestä uinnista ja joogasta sekä lääkärin tapaamisista, kipu ei ole helpottunut. Ennen kuin ostin tämän tyynyn, mikään ei auttanut.

Yhden yön jälkeen huomasin, kuinka paljon paremmin voin. Viikon sisällä ongelma kirjaimellisesti katosi. Se ei ole palannut. Se oli niin hurjaa, että solisluuni vääntyi toiseen asentoon ja oli huomattavasti näkyvillä. Se on nyt linjassaan.

KIITOS SINULLE, JOKA SUUNNITTELIT ja VALMISTIT TÄMÄN TYYNYN!!! ET TULE KOSKAAN TIETÄMÄÄN, KUINKA KIITOLLINEN OLEN.


Kati P. – todennettu ostaja

image

Minulla on harvinainen, vakavaa nivelrikkoa aiheuttava sairaus. Tämän seurauksena minulla on paljon niska- ja hartiaongelmia. Tämä tyyny tukee päätäni missä vain asennossa nukunkin. Arvostan myös sitä, ettei siinä ole outoa kemikaalista hajua, kuten vaahtotyynyillä yleensä on aluksi.


Anna H. – todennettu ostaja

image

Tunsin velvollisuudekseni kirjoittaa tämän arvostelun tyynystä. Käytin sitä ensimmäistä kertaa viime yönä ja nukuin todella hyvin. Minilla on ollut viisi eri tyynyä, eikä mikään niistä oikein toiminut. Kärsin pahoista kivuista ennen tätä tyynyä. Ällistyinkin herättyäni hyvin levänneenä ja täysin ILMAN KIPUJA. Olin niin iloinen, että halusin jakaa tämän kanssanne. Kävin läpi ACDF-niskaoperaation ja tämä tyyny toimii kuvatusti. Hyvä pakkaus ja erittäin mukava. Hartian muoto ja kaulan kaari ovat TÄYDELLISET! Uskokaa minua, ette halua ohittaa tätä!! Aion hankkia toisen äidilleni!


Clairen tarinan jälkeen pohdin, voisiko Derila auttaa minuakin.

Olen ollut toimittaja 27 vuoden ajan. Ammattini kuulostaa jännittävämmältä kuin mitä se on. Olen päivystänyt öitä uutistarinoiden varalta melkein kolmen vuosikymmennen ajan. Tämä on toki jännittävää, mutta elämäntyylilläni on ollut vaikutus unenlaatuuni.

Tämän lisäksi olen kärsinyt niska- ja selkäkivuista muutamien vuosien ajan. Lievitän kipuja tulehduskipulääkkeiden avulla.

Tästä johtuen pystyin samaistumaan Clairen tarinaan.

Halusinkin testata Derila -tyynyä itse.

Päätin testata tuotetta nähtyäni ylitsevuotavan positiiviset Derila -arvostelut. Menin virallisille sivuille ja tilasin kaksi kappaletta heti kun tyynyjä oli taas saatavilla. Tilasion yhden itselleni ja toisen miehelleni.

Toisesta mielipiteestä ei kuitenkaan ole koskaan haittaa.

...Tässä löydökseni

Derila -tyynyn toimitus tapahtui kahdessä päivässä. Olin yllättynyt.

image

Heti kättelyssä tiesin tehneeni oikean päätöksen.

Tämä tyyny antaa hyvän ensivaikutelman. Se on jämäkkä, mutta joustava. Pehmeä, mutta kestävä. Huomasin sen olevan korkealaatuisempi kuin mihin olin tottunut – tai jopa parempilaatuinen kuin aikasemmin hankkimani merkkitavarat.

Olen kylkinukkuja ja mieheni on selkänukkuja, joten arvelin meidän laittavan Derila -tyynyn melko tiukkoihin testeihin muutaman seuraavan yön aikana.

image

Tyyny oli viileä ja pehmeä, mutta se tarjosi paljon enemmän vakautta kuin osasin odottaa. Ensimmäisenä yönä tunsin oloni ennen nukahtamista niin mukavaksi, etten edes oikeastaan ajatellut koko asiaa. Kun heräsin seuraavana aamuna, en ollut varma, huomasinko oikeastaan eroa vai kuvittelinko vain kaiken päässäni.

Kolmanteen päivään mennessä tiesin sen olevan totta. Nukuin kuusi tuntia (se on minulle paljon, koska nukun keskimäärin neljä tuntia yössä) ja mieheni, kauneusunien kuningas, nukkui kahdeksan tuntia keskeytyksettä...ja mikä hulluinta, hän lakkasi kuorsaamasta. Yleensä on kuin hän sahaisi tukkeja koko yön, mutta Derila -tyynyn ansiosta jokin hänen päänsä asennossa näytti auttavan häntä paljon.

Ennen
Jälkeen
image

Kuorsausaika vähentyi 2 tunnista ja 29 minuutista 9 minuuttiin!

Viidentenä päivänä Derila -tyynyä käyttäessä mieheni itse asiassa kertoi minulle, ettei ollut nukkunut niin hyvin vuosiin.

Uskoin häntä, sillä niskani ei tuntunut herätessä kipeältä ja harteideni jännitys oli lieventynyt. Se oli hullua, koska työskentelin vielä nopeatempoisessa toimitustyössä, enkä ollut muuttanut mitään. Ruokailutottumukseni olivat vieläkin samat ja uneni määrä oli sama – vain tyyny erosi entisestä.

Se oli minulle tarpeeksi. Palasin nettisivuille ja tilasin muutaman tyynyn lisää, koska halusin kaikkien perheenjäsenteni saavan sellaisen.

image

PÄIVITYS: Kuusi kuukautta Derila -tyynyn kanssa ja nukun vieläkin LOISTAVASTI!

Kun joku asia toimii, siihen tulee luotettua. Olen jo tottunut heräämään levänneenä – ilman niska- ja selkäkipuja. Kivuton elämä tuntui vielä kuusi kuukautta sitten mahdottomalta ajatukselta, mutta kivuttomuus non nykyisin minulle arkipäivää.

73-vuotias isäni luuli hänelle ja äidilleni antaman Derila -tyynyn olevan huijausta, kunnes äitini vaati sen kokeilemista. Kun äitini huomasi, että tyyny helpotti hänen niskassa sijaitsevaa fibromyalgiaa ja reumaa, isäni päätti kokeilla tyynyä.

Sain häneltä kiitospuhelun pari päivää myöhemmin.

"Luulin aluksi, että Derila oli vain huijausta. Se on kuitenkin todella muuttanut unenlaatuni."

Isäni suusta tämä on erinomainen suositus!

Derila -tyyny on mullistanut elämäni, ja se voi nyt muuttaa sinunkin elämäsi. Saa elämäsi parhaimmat yöunet. En koskaan nuku ilman Derila-tyynyä – olinpa sitten kotona tai matkoilla!

En voi suositella sitä tarpeeksi!

Paljonko se maksaa?

Se on nyt myynnissä yrityksen virallisilla sivuilla vain $39.95 hintaan!

Onko se hintansa arvoinen?

Tietenkin! Tulen aina käyttämään Derila -tyynyä saadakseni parhaat yöunet - kotona tai matkustaessani. Tämä yksinkertainen ja tehokas tyyny tukee niskaani ja selkääni ja auttaa minua nukkumaan hyvin.

Tyyny on ehdottomasti hintansa arvoinen!

PÄIVITYS

PÄIVITYS Tiistai, 7. kesäkuuta, 2022 - Derila sai paljon huomiota siitä tehdyn verkkojulkaisun jälkeen. Yritys on sittemmin myynyt jo yli 763 419 tyynyä. Suosion ja positiivisten arvosteluiden ansiosta yritys on niin varma tuotteestaan, että se tarjoaa nyt 30 päivän tyytyväisyystakuun ja 70 % alennuksen – niin kauan kuin tavaraa riittää. Klikkaa alla olevaa linkkiä saadaksesi selville, onko tyynyjä vielä saatavilla.

RAJOITETUN AJAN: KLIKKAA TÄSTÄ 70 % SAADAKSESI EKSLUSIIVISEN ALENNUKSEMME

TARKISTA SAATAVUUS »

Asiakasarvostelut:

Nina S.

Olen käyttänyt satoja euroja erikoistyynyihin ja tämä on ylivoimaisesti paras!! Olin aluksi skeptinen, sillä tyyny näyttää aika hauraalta ja kevyeltä. Olen nyt kuitenkin nukkunut sikeästi joka yö viikon ajan tähän mennessä ja ostanut jo 2 uutta tyynyä!!

Heli L.

Erinomainen muoto. Pääni ja selkärankani ovat hyvässä asennossa. Sietämätön niskakipu häviää vähitellen! Suosittelen tätä tyynyä ehdottomasti! Kiitos paljon!

Fanni K.

Olen kokeillut monia eri tyynyjä. Vaikka muut ovat kehuneet näitä muita tyynyjä, pääni ja niskani ovat aina olleet eri mieltä. Derila -tyyny on suosikkini. Se on ergonominen ja ihoystävällinen, aivan mahtava!

Toni S.

Rakastan tyynyäni! Nukuin aikaisemmin huonossa asennossa ja kärsin pää- ja hartiakivuista joka päivä. Nyt 4 päivän jälkeen uuden tyynyni kanssa olen nukkunut kuin vauva ja kipuni ovat poissa.

Marja L.

Tyynyn koostumus on ihanteellinen. Se ei ole liian kova, eikä liian pehmeä! Tyyny tarjoaa niskalleni paljon tukea. Aion ostaa toisen vaimolleni, koska hänkin piti siitä! loistava tuote!

Klikkaa Tästä Saadaksesi Lisätietoja »

Tämä̈ on mainos, eikä̈ varsinainen uutinen, blogi tai asiakassuojapäivitys

MARKKINOINTI-ILMOITUS: Tämä verkkosivusto on kauppapaikka. Ole tietoinen siitä, että omistajalla on rahallinen yhteys verkkosivustolla mainostettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Omistaja saa maksun aina jokaisesta sivustolta eteenpäin ohjatusta hyväksytystä liidistä, mutta rajoittuen tähän.

MAINONTAILMOITUS: Tämä verkkosivusto ja sivustolla mainitut tuotteet ja palvelut mainostavat markkinapaikkoja. Tämä verkkosivusto on mainos, ei uutismedia. Kaikki tällä verkkosivustolla kuvissa esiintyvät henkilöt ovat malleja. Tämän sivuston ja tällä sivustolla mainittujen tuotteiden ja palvelujen omistaja tarjoaa vain palvelun, jossa kuluttajat voivat saada ja vertailla tuotetietoja.

#1 Keino Vähentää Niska- ja Selkäkipua Nukkuessa

image OSTA NYT ➢
Tarkista saatavuus