De ce milioane de oameni dorm cu durere - și o nouă soluție surprinzătoare

image 2024-10-07
image

Claire a fost implicată într-un accident de mașină în urmă cu câțiva ani.

Din nefericire, a fost mai mult decât o simplă tamponare.

Un șofer beat a intrat în trombă pe banda ei, i-a tăiat calea și, în cele din urmă, i-a împins vehiculul în zona mediană cu aproape 100 km pe oră. Ruinele fumegânde și metalul contorsionat al propriei mașini, sticla spartă pe stradă și mirosul de ulei ars sunt doar câteva dintre lucrurile care i-au rămas în minte de-a lungul anilor.

Claire își amintește foarte bine accidentul. Ea reiterează cât de recunoscătoare este că a scăpat din cu viață.

„Am început ziua foarte bine. Cu bucurie și fără griji. Acum, după accident, port cu mine această durere. Durere cronică de ani de zile. Nu pot să dorm. Mă face”, Claire oftează, „...este cel mai dificil lucru din viața mea. Fără somn, mai multe pastile, mai multă durere. Nici o ușurare.”

Claire nu este singură în ceea ce privește durerea sau incapacitatea ei de a avea un somn odihnitor.

Atunci când doctorul i-a prezentat lui Claire posibilitatea unei intervenții chirurgicale, ea a decis că se săturase.

„Nu nu mă voi mai opera.”, spune ea cu convingere. „Gata. Îmi fac o programare la doctor și cer o a doua opinie. Nu mai pot trăi așa. Am nevoie să dorm.”

image

A doua opinie pentru Claire a abordat o perspectivă holistică. Dr. Shiva și-a construit o reputație în ultimii câțiva ani. Ea se mândrește cu faptul că ajută pacienții să se recupereze din dependențe și să își detoxifice organismul de metale grele, în paralel cu munca sa zilnică de expert rezident în cadrul departamentului de neurologie al universității.

„Știam cu ce avem de-a face aici”, a spus Dr. Shiva, „și am știut exact ce să-i spun lui Claire. Dacă sunteți preocupat în privința durerii, trebuie să vă gândiți mai întâi la rutina dumneavoastră de somn. Dacă organismul nu are parte de odihnă... cicluri REM adevărate, profunde, de-a lungul nopții... veți avea dureri, mai ales la vârsta lui Claire.”

Claire a fost una dintre primele persoane care a încercat perna din spumă Derila a Dr. Shiva

„La început”, relatează Claire, „am crezut că este nebună. O pernă? La ce mi-ar putea folosi o pernă? Dr. Shiva m-a convins să o testez timp de o săptămână. Am încercat-o doar patru sau cinci nopți, și am realizat că are dreptate. La sfârșitul săptămânii, mă bucuram de cel mai bun somn pe care l-am avut vreodată!”

Claire spune că încă mai are dureri din cauza accidentului, dar, pentru prima dată după mulți ani, reușește să doarmă toată noaptea și se trezește înviorată în fiecare dimineață...

Este posibil ca o pernă să facă cu adevărat o diferență atât de mare în viața cuiva?

image

„Acest lucru este posibil, și chiar se întâmplă”, ne spune Dr. Shiva. „Indiferent dacă suferiți de dureri cronice sau nu... dacă suferiți de migrene, dureri de cap, insomnie sau pur și simplu aveți probleme și nu vă bucurați de un somn odihnitor, Derila va funcționa pentru dumneavoastră. Personalul meu și cu mine am desfășurat studii extinse privind efectele somnului pe spate, în comparație cu poziția de somn pe o parte, am analizat procentul de căptușeală care trebuie folosit pentru a obține un suport adecvat al gâtului în timpul somnului și multe alte lucruri. Toate aceste studii au avut ca rezultat o pernă. Aceasta reprezintă cea mai bună potrivire, dimensiune, formă și grosime pentru toată lumea.”

Ce este și cum funcționează?

image

V-ați săturat să fiți obosit tot timpul?

Experții în somn și profesioniștii în neurologie vă vor spune, din experiența lor personală faptul că poziția din timpul somnului este unul dintre cei mai neglijați factori cheie dacă o persoană se confruntă cu probleme de somn sau cu dureri care o țin trează noaptea.

Derila este răspunsul universal la problemele legate de somn, și ajută oamenii de pretutindeni! Designul cu formă ergonomică vă menține capul, gâtul, spatele, umerii și coloana vertebrală aliniate și presiunea distribuită în mod uniform, lucru care vă ajută să dormiți pe tot parcursul nopții și să vă treziți simțindu-vă complet odihnit.

Confortul și susținerea merg mână în mână pentru prima dată cu ajutorul Derila, pentru a oferi o ușurare terapeutică atât pentru cei care dorm pe spate, cât și pentru cei care dorm pe o parte. Adormiți mai repede. Visați mai profund!

image

Perna este confecționată din 100% poliester, pentru o respirabilitate maximă. Material prietenos cu pielea, care nu conține substanțe chimice. Distribuția adecvată a căldurii menține o temperatură optimă pe tot parcursul nopții și favorizează o circulație mai bună a aerului.

Derila a început să dezvolte un cult și, cu peste 10.000 de recenzii de 5 stele, lucrurile au sens. Iată ce spun clienții despre acest produs:

Cosmin D. Cumpărător Verificat

image

Am încercat aproape toate pernele de pe piață pentru a ameliora durerea de claviculă din partea dreaptă, care m-a chinuit aproape tot anul. În ciuda înotului frecvent și a faptului că am făcut yoga și am fost la doctor, durerea pur și simplu nu dispărea. Până când nu am cumpărat această pernă, nimic nu m-a ajutat.

După ce am folosit perna timp de o noapte, am realizat a doua zi cât de bine mă simțeam. În decurs de o săptămână, problema efectiv a dispărut. Nu a mai revenit, fusese atât de gravă încât clavicula mea era îndoită în alt plan și era vizibil proeminentă. Acum totul este in regulă.

MULȚUMESC CELUI CARE A PROIECTAT ȘI FABRICAT ACEASTĂ PERNĂ ȘI MI-A PUS-O LA DISPOZIȚIE!!! NU VEȚI ȘTI NICIODATĂ CÂT DE RECUNOSCĂTOR SUNT.


Cristina T. Cumpărător Verificat

image

Sufăr de o condiție medicală rară care provoacă leziuni articulare grave și, drept urmare, am multe probleme la nivelul gâtului și al umerilor. Această pernă îmi susține capul în orice poziție de somn. De asemenea, apreciez faptul că nu are un miros chimic ciudat, așa cum tind să aibă pernele din spumă la început.


Mirela P. Cumpărător Verificat

image

M-am simțit obligată să scriu o recenzie despre această pernă. Am folosit-o pentru prima dată noaptea trecută și nu mi-a venit să cred cât de bine am dormit. Am cumpărat mai mult de 5 perne diferite și nimic nu a funcționat. Totul a fost în zadar până când am comandat acest produs. Am fost uimită când am realizat că m-am trezit bine, odihnită și fără NICIO DURERE. Am fost atât de fericită și am vrut să împărtășesc acest lucru cu voi. Am fost supusă unei proceduri la nivelul gâtului (ACDF) și această pernă pur și simplu funcționează așa cum este descris. Vine ambalată frumos și este foarte confortabilă. Forma umărului și curba cervicală sunt PERFECTE ! Oameni buni, nu vreți să ratați!!! Doresc să îi cumpăr una și mamei mele!


După povestea lui Claire, m-am întrebat dacă Derila m-ar putea ajuta și pe mine.

Sunt reporter de 27 de ani, ceea ce sună mai interesant decât este de fapt. Timp de aproape trei decenii am fost de gardă la orice oră din noapte pentru a acoperi știri de ultimă oră, care sunt într-adevăr interesante, dar îmi afectează calitatea somnului.

Mai mult decât atât, de câțiva ani de zile, sufăr de dureri de gât și de spate, cărora le fac față administrând o cantitate mare de antiinflamatoare.

Din cauza situației mele personale, povestea lui Claire a rezonat cu mine.

Am decis că trebuie să mă interesez personal de Derila.

Odată ce am văzut numărul copleșitor de recenzii pozitive pe care le primea Derila, m-am gândit că merită să încerc. Am intrat pe site-ul oficial și am comandat 2 dintre ele odată ce au revenit în stoc, una pentru mine și una pentru soțul meu.

La urma urmei, nu strică niciodată să ai o a doua opinie.

...iată ce am aflat.

Derila a ajuns la ușa mea în doar 2 zile. Nu mi-a venit să cred.

image

Am știut din prima clipă că am luat decizia corectă.

Această pernă face o primă impresie excelentă. Este fermă, dar flexibilă. Moale, dar rezistentă. Mi-am dat seama că este de o calitate mai bună decât cea cu care eram obișnuită, chiar bună decât cele de firmă pe care le-am cumpărat în trecut.

Eu dorm pe o parte, iar soțul meu doarme pe spate, așa că m-am gândit să supunem Derila la un test destul de riguros în următoarele câteva nopți.

image

Perna s-a simțit răcoritoare și pufoasă, dar a oferit mult mai multă stabilitate decât mă așteptam. În acea primă noapte, m-am simțit atât de confortabil în timp ce adormeam, încât nu m-am gândit prea mult la asta. Când m-am trezit în dimineața următoare, nu eram sigură dacă am observat o diferență reală sau dacă totul era doar în capul meu.

În a treia zi, am știut că este adevărat. Eu dormeam 6 ore bune (pentru mine este mult, eu dorm în medie 4 ore pe noapte), iar soțul meu, regele somnului de frumusețe, dormea 8 ore neîntrerupt... și cel mai nebunesc lucru, nu mai sforăia. De obicei, e ca și cum ar tăia bușteni toată noaptea, dar cu Derila, ceva legat de modul în care capul lui este poziționat pe pernă părea să-l ajute foarte mult.

Înainte
După
image

Timp de sforăit redus la 9 min de la 2h 49m!

În a cincea dimineață de utilizare a Derila, soțul meu mi-a spus că nu a mai dormit atât de bine de ani de zile.

L-am crezut pentru că nu mă durea gâtul când m-am trezit în acea dimineață și am simțit cum tensiunea din umeri începea să se relaxeze. A fost o nebunie, pentru că încă lucram în meseria mea de jurnalist cu ritm rapid și nu schimbasem nimic - obiceiurile mele alimentare erau aceleași, orele de somn erau aceleași - singura diferență era perna pe care o foloseam.

Pentru mine a fost suficient. M-am întors pe site și am mai comandat câteva perne pentru că voiam ca toată familia mea să le aibă.

image

UPDATE: 6 luni cu Derila, și încă dorm GROZAV!

Atunci când știi că ceva funcționează, ajungi să te bazezi pe el, iar eu am ajuns cu siguranță să mă aștept să mă trezesc odihnită și fără dureri de gât și de spate. Este ceva ce aș fi crezut că este imposibil cu doar 6 luni în urmă, dar acum trăiesc acest lucru în fiecare noapte!

Tatăl meu, în vârstă de 73 de ani, a crezut că pernele Derila pe care i le-am dăruit lui și mamei mele erau o prostie, până când mama mea a insistat să o folosească. Când a început să povestească întruna despre cum o ajuta în privința fibromialgiei și artritei, a decis să încerce și el.

Am primit un telefon de la el câteva zile mai târziu, mulțumindu-mi.

„Credeam că Derila este doar o găselniță, dar îți spun eu, chiar a schimbat modul în care dorm.”

Venind din partea tatălui meu, este o susținere răsunătoare!

Am avut o experiență care mi-a schimbat viața cu Derila, iar dvs. puteți face la fel! Dacă sunteți în căutarea celei mai bune nopți de somn din viața dumneavoastră, aceasta este. Eu nu petrec nicio noapte în casa mea sau oriunde altundeva fără Derila!

Nu pot să o recomand îndeajuns!

Cât costă?

Este în prezent la vânzare pe site-ul lor oficial pentru doar $39.95!

Merită?

Bineînțeles că da! Voi folosi întotdeauna perna Derila pentru a avea cel mai bun somn posibil - acasă și dacă voi călători vreodată. Mă bucur de acest produs simplu și eficient. Îmi menține gâtul și spatele într-o stare de bine și mă ajută să profit la maximum de orele pe care le petrec dormind.

Beneficiile merită achiziția inițială!

ACTUALIZARE

UPDATE marți, 07 iunie 2022 - De când Derila și-a făcut prezența online, s-a produs o zarvă imenză și s-au vândut de atunci peste 763.419 de perne. Datorită popularității și recenziilor sale pozitive, compania este atât de încrezătoare în produsul său încât oferă acum o garanție de satisfacție de 30 de zile și oferă reducere 70 % până la epuizarea stocurilor.Pentru a vedea dacă sunt încă disponibile, faceți clic pe butonul de mai jos.

TIMP LIMITAT: DAȚI CLIC AICI PENTRU LINK-UL NOSTRU DE 70 % REDUCERE EXCLUSIVĂ

VERIFICAȚI DISPONIBILITATEA CURENTĂ »

Recenziile clienților:

Daria S.

Am cheltuit o gramada de bani pentru perne speciale și aceasta este de departe cea mai bună dintre toate!!! Am fost sceptică atunci când am despachetat-o, deoarece părea un pic fragilă și ușoară, dar am dormit foarte bine în fiecare noapte timp de o săptămână până acum și am mai cumpărat încă două!!!

Elena L.

O formă excelentă; capul și coloana se relaxează; durerile insuportabile de gât dispar încetul cu încetul! Nu am nicio ezitare în a recomanda această pernă! Mulțumesc foarte mult!

Smaranda C.

Am avut multe perne despre care mi s-a spus că sunt cele mai bune, dar capul și gâtul meu nu au fost de acord. Am găsit cea mai bună perna, si anume cea de la Derila. Este ergonomică și prietenoasă cu pielea, pur și simplu fantastică!

Sorina B.

Îmi place foarte mult această pernă. Am experimentat poziții proaste de somn înainte, și dureri de cap și de umeri în fiecare zi. Acum, dupa 4 zile cu noua pernă, pot spune ca am dormit ca un bebeluș și durerile au dispărut.

Mădălina L.

Construcția este perfectă, nici prea tare, nici prea moale! Îmi place conceptul de așezare inversă doarece ma ajută foarte mult cu durerile de gât! O să mai cumpăr inca una pentru soția mea, pentru că și ei i-a plăcut! Un produs foarte bun!

Faceți clic pe AICI pentru mai multe informații »

Aceasta este o reclamă și nu un articol de știri, un blog sau o actualizare de la protecția consumatorului

DECLARAȚIE DE MARKETING: Acest site web este un magazin. Ca atare, trebuie să știți că proprietarul are o legătură monetară cu produsul și serviciile promovate pe site-ul web. Deținătorul site-ului web primește o plată ori de câte ori este redirecționat un potențial client, dar nu mai mult.

DECLARAȚIE DE PUBLICITATE: Acest site web, produsele și serviciile menționate pe site-ul web sunt locuri de marketing. Acest site web este o reclamă și nu o publicație de știri. Fotografiile persoanelor utilizate pe acest site web sunt modele. Proprietarul acestui site web și al produselor și serviciilor menționate pe acest site web oferă doar un serviciu pe care consumatorii îl pot obține și compara.

#1 Mod de a reduce durerile de gât și de spate în timpul somnului

image CUMPĂRAȚI ACUM ➢
Verificați disponibilitatea