Γιατί εκατομύρια άνθρωποι κοιμούνται με πόνο - και μια αναπάντεχη λύση

image 2024-10-07
image

Η Claire είχε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα πριν από λίγα χρόνια.

Δυστυχώς, ήταν κάτι παραπάνω από απλό ατύχημα.

Ένας μεθυσμένος οδηγός της έκοψε την δρόμο και την ανάγκασε να πέσει πάνω στην διαχωριστική νησίδα με 60 χιλιόμετρα την ώρα. Οι καπνοί από το όχημα, η σωρός από μέταλλο και τα γυαλιά στον δρόμο, αλλά και η μυρωδιά της βενζίνης είναι μια εικόνα που δεν ξεχάσει ποτέ.

Η Claire θυμάται ξεκάθαρα το ατύχημα. Τονίζει την ευγνωμοσύνη της που κατάφερε να βγει ζωντανή.

"Ξεκίνησα την ημέρα υπέροχα. Χαρούμενη και ξέγνοιαστη. Τώρα, μετά το ατύχημα, κουβαλάω μαζί μου τον πόνο. Ένα χρόνιο πόνο. Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Με κάνει ," η Claire αναστενάζει, "...είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μου έτυχε στην ζωή μου. Δεν μπορούσα ν ακοιμηθώ, έπαιρνα πολλά χάπια αλλά ο πόνος γινόταν όλο και πιο δυνατός. Καμία ανακούφιση."

Η Claire δεν είναι η μόνη που πονάει και δεν μπορεί να ξεκουραστεί την νύχτα.

Όταν ο γιατρός είπε στην Claire οτι το σενάριο μιας εγχείρησης ήταν πλέον πολύ πιθανό, αυτή αποφάσισε να κάνει κάτι δραστικό.

"Δεν θα κάνω άλλη επέμβαση." Λέει αποφασιστικά. "Τέρμα πια. Θα κλείσω ένα ραντεβού με ένα άλλο γιατρό για ν απάρω μια δεύτερη γνώμη. Δεν μπορώ να ζω έτσι πια. Πρέπει να κοιμηθώ."

image

Η δεύτερη γνώμη της Claire είχε μια πιο ολιστική προσέγγιση. Η Δρ. Shiva είχε κάνει όνομα στην περιοχή τα τελευταία χρόνια. Είχε καταφέρει να βοηθήσει ασθενείς να αναρρώσουν και να αποτοξινωθούν από βαρέα μέταλλα που βρίσκονταν στον οργανισμό τους. Παράλληλα δίδασκε σαν ειδικός στο νευρολογικό τμήμα του πανεπιστημίου.

"Ήξερα με τι είχαμε να κάνουμε," είπε η Δρ. Shiva, "και ήξερα τι να πω στην Claire. Αν ανησυχείς για τον πόνο σου, θα πρέπει να ασχοληθείς και με τον ύπνο σου. Αν το σώμα σου δεν ξεκουράζεται... πραγματικά και βαθιά με κύκλους REM σε όλη την διάρκεια της νύχτας, θα πονάς, ιδιαίτερα στην ηλικία που βρίσκεσαι."

Η Claire ήταν από τους πρώτους που δοκίμασαν το Μαξιλάρι Αφρού Derila της Δρ. Shiva.

"Στην αρχή," αναφέρει η Claire, "Πίστευα οτι ήταν λίγο τρελή. Ένα μαξιλάρι; Πως θα με βοηθήσει ένα μαξιλάρι; Τελικά, η Δρ. Shiva με έπεισε να το δοκιμάσω για μια εβδομάδα. Το δοκίμασα για τέσσερις ή πέντε νύχτες και κατάλαβα οτι είχε δίκιο. Στο τέλος της εβδομάδας έκανα τον καλύτερο ύπνο της ζωής μου!"

Η Claire λέει οτι ακόμα έχει πόνους από το ατύχημα, αλλά για πρώτη φορά εδώ και χρόνια μπόρεσε να κοιμηθεί καλά την νύχτα και να ξυπνήσει ξεκούραστη το πρώι..

Μπορεί ένα μαξιλάρι να κάνει τόσο μεγάλη διαφορά στην ζωή κάποιου;

image

"Μπορεί και το κάνει," μας λέει η Δρ. Shiva. "Είτε έχετε χρόνιους πόνους είτε όχι... είτε πάσχετε από ημικρανίες και πονοκεφάλους ή αϋπνία και δεν μπορείτε να ξεκουραστείτε την νύχτα, το Derila θα σας βοηθήσει. Το προσωπικό μου και εγώ κάναμε πολλές έρευνες σε ανθρώπους που κοιμούνται ανάσκελα και στο πλάι, αλλά και στο ποια είναι η ιδανική ποσότητα γέμισης έτσι ώστε να μην καταπονείται ο αυχένας κατά την διάρκεια του ύπνου. Όλες αυτές οι μελέτες είχαν σαν αποτέλεσμα την δημιουργία ενός μαξιλαριού που έχει την ιδανική αίσθηση, σχήμα, μέγεθος και πάχος για όλους."

Τί είναι και πως δουλεύει;

image

Βαρεθήκατε να νιώθετε κουρασμένοι συνεχώς;

Οι ειδικοί στον ύπνο και οι επαγγελματίες νευρολόγοι θα σας πουν, από την προσωπική τους εμπειρία, οτι η στάση του ύπνου είναι ένας σημαντικός παράγοντας τον οποίο οι περισσότεροι παραβλέπουν και ευθύνεται για προβλήματα στον ύπνο αλλά και πόνους που μας κρατούν ξύπνιους το βράδυ.

Το Derila είναι η απάντηση στα προβλήματα ύπνου και ήρθε για να βοηθήσει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο! Ο εργονομικός σχεδιασμός του κρατάει το κεφάλι, τον αυχένα, την πλάτη και την σπονδυλική στήλη σε ευθεία και η πίεση διανέμεται ομοιόμορφα, με αποτέλεσμα να μην ξυπνάτε την νύχτα και να ξεκουράζεστε σωστά.

Η άνεση και η σωστή στήριξη πάνε μαζί για πρώτη φορά με το Derila το οποίο παρέχει θεραπευτική ανακούφιση για αυτούς που κοιμούνται ανάσκελα ή στο πλάι. Κοιμηθείτε γρηγορότερα. Ονειρευτείτε πιο βαθιά!

image

Το υλικό του μαξιλαριού είναι 100% πολυεστέρας έτσι ώστε να αναπνέει καλύτερα ενώ είναι φιλικό προς το δέρμα και χωρίς χημικά. Η σωστή διανομή της θερμότητας σας κρατάει δροσερό κατά την διάρκεια της νύχτας και βοηθάσει την σωστή κυκλοφορία του αέρα.

To Derila έχει γίνει πολύ δημοφιλές με πάνω από 10.000 κριτικές με 5 αστέρια. Εδώ είναι η γνώμη των καταναλωτών:

Γεώργιος T. Πιστοποιημένος αγοραστής

image

Δοκίμασα σχεδόν όλα τα μαξιλάρια της αγοράς για ανακουφίσω τον πόνο που με ταλαιπωρούσε για χρόνια στην δεξιά μου κλείδα. Παρότι πήγαινα τακτικά για κολύμπι, έκανα γιόγκα και επισκεπτόμουν τακτικά τον γιατρό, ο πόνος δεν υποχωρούσε. Μέχρι που αγόρασα αυτό το μαξιλάρι και όλα άλλαξαν.

Αφού το χρησιμοποίησα μια νύχτα, συνειδητοποίησα πόσο καλύτερα ήμουν την επόμενη ημέρα. Μέσα σε μια εβδομάδα, το πρόβλημα κυριολεκτικά εξαφανίστηκε. Ο πόνος δεν έχει επιστρέψει. Το πρόβλημα στην κλείδα ήταν τόσο μεγάλο που ήταν εμφανές στο μάτι, Τώρα όμως η κλείδα δείχνει στην θέση της.

ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ.


Αναστασία B. Πιστοποιημένη αγοράστρια

image

Υπέφερα από μια σπάνια ασθένεια που προκαλούσε έντονο πόνο στις αρθρώσεις και σαν αποτέλεσμα είχα πολλά προβλήματα στον αυχένα και στος ώμους. Αυτό το μαξιλάρι στηρίζει το κεφάλι μου όπως και αν κοιμάμαι. Επίσης, μου αρέσει που δεν έχει την οσμή από χημικά που έχουν τα άλλα μαξιλάρια αφρού στην αρχή.


Δήμητρα H. Πιστοποιημένη αγοράστρια

image

Ένιωσα υποχρεωμένη κατά κάποιο τρόπο να γράψω μια κριτική για αυτό το μαξιλάρι. Το χρησιμοποίησα για πρώτη φορά χθες και δεν μπορώ να πιστέψω το πως κοιμήθηκα. Είχα αγοράσει πάνω από 5 διαφορετικά μαξιλάρια και τίποτα δεν είχε αποτελέσμα. Ένιωθα απαίσια μέχρι που πήρα αυτό. Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν ξύπνησα ξεκούραστη ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ. Είμαι πολύ χαρούμενη και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Έκανα μια εξέταση στον αυχένα η οποία έδειξε οτι το μαξιλάρι αυτό πραγματικά δουλεύει. Η συσκευασία ήταν τέλεια και το μαξιλάρι πολύ άνετο. Το σχήμα του και οι καμπύλες του είναι ΤΕΛΕΙΕΣ! Πιστέψτε με, δεν πρέπει να το χάσετε!! Θα πάρω άλλο ένα για την μητέρα μου!


Μετά την ιστορία της Claire, αναρωτήθηκα αν το Derila θα μπορούσε να βοηθήσει και μένα.

Είμαι δημοσιογράφος εδώ και 27 χρόνια. Σίγουρα αυτό ακούγεται πιο συναρπαστικό από ότι είναι στην πραγματικότητα. Σχεδόν τρεις δεκαετίες είμαι πάντα σε ετοιμότητα για να καλύψω κάποια είδηση και αυτό είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρον, αλλά έχει επίπτωση στην ποιότητα του ύπνου μου..

Επιπλέον, υποφέρω από πόνους στον αυχένα και στην πλάτη τα τελευταία χρόνια και σαν αποτέλεσμα έπρεπε να καταναλώσω μεγάλες ποσότητες από αντιφλεγμονώδη χάπια.

Εξαιτίας της κατάστασης μου, έλαβα σοβαρά υπόψιν μου την ιστορία της Claire.

Αποφάσισα να ψάξω η ίδια το Derila.

Μόλις είδα τον πολύ μεγάλο αριθμό θετικών κριτικών για το Derila, σκέφτηκα οτι αξίζει να το δοκιμάσω. Μπήκα στην επίσημη ιστοσελίδα λοιπόν, και παρήγγειλα δύο, ένα για μένα και ένα για τον σύζυγο μου.

Δεν είναι κακό άλλωστε να πάρω και μια δεύτερη γνώμη.

...Εδώ είναι το τι βρήκα.

Το Derila ήρθε στην πόρτα μου σε 2 ημέρες και δεν μπορούσα να το πιστέψω.

image

Με το που άνοιξα το κουτί ήξερα οτι είχα πάρει την σωστή απόφαση.

Η πρώτη αντύπωση από το μαξιλάρι είναι εξαιρετική. Είναι σταθερό αλλά και εύκαμπτο. Απαλό αλλά και ανθεκτικό. Μπορούσα να καταλάβω οτι ήταν φτιαγμένο από υλικά υψηλής ποιότητας ακόμα και σε σύγκριση με επώνυμα ανάλογα προϊόντα που είχα αγοράσει στο παρελθόν.

Κοιμάμαι στο πλάι και ο σύζυφο ςμου ανάσκελα, έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω στα δύσκολα το Derila τις επόμενες νύχτες.

image

Το μαξιλάρι ήταν δροσερό και αφράτο και έδινε μεγαλύτερη σταθερότητα από ότι περίμενα. Την πρώτη νύχτα, ένοιωσα τόσο άνετα που κοιμήθηκα αμέσως το πρωί όταν ξύπνησα δεν ήμουν σίγουρη αν ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά ή ήταν όλα στο μυαλό μου.

Την τρίτη μέρα όμως ήμουν πια σίγουρη. Κοιμήθηκα 6 ώρες χωρίς να ξυπνήσω (είναι πολύ για μένα αφού κοιμόμουν 4 ώρες κατά μέσο όρο κάθε νύχτα), και ο σύζυγος μου, ο βασιλιάς του ύπνου, κοιμήθηκε 8 ώρες ασταμάτητα...και το πιο τρελό είναι οτι σταμάτησε να ροχαλίζει. Συνήθως ακουγόταν σαν να κόβει ξύλα με το πριόνι, αλλά με το Derila, κάτι άλλαξε μάλλον στην στάση του κεφαλιού του και τον βοήθησε πολύ.

Πριν
Μετά
image

Μειώνει τον χρόνο του ροχαλητού από 2 ώρες και 49 λεπτά σε 9 λεπτά μόνο!

Το πέμπτο πρωί χρήσης του Derila, ο σύζυγος μου, μου είπε οτι είχε να κοιμηθεί έτσι χρόνια.

Τον πίστεψα επειδή δεν με πονούσε ο αυχένας μου πια όταν ξυπνούσα το πρωί, και ένοιωθα την πίεση στους ώμους μου να λιγοστεύει. Ήταν τρελό γιατί εξακολουθούσα να δουλεύω σαν δημοσιογράφος και δεν είχα αλλάξει τις διατροφικές μου συνήθειες, η μόνη διαφορά ήταν το μαξιλάρι που χρησιμοποιούσα.

Αυτό ήταν αρκετό για μένα. Μπήκα στην ιστοσελίδα και πάλι και παρήγγειλα μερικά ακόμα επειδή ήθελα να έχουν όλοι στην οικογένεια.

image

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 6 μήνες με το Derila, και κοιμάμαι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ!

Όταν ξέρεις οτι κάτι δουλεύει, βασίζεσαι σε αυτό και περιμένω από εδώ και πέρα να ξυπνάω ξεκούραστη χωρίς πόνο στον αυχένα και την πλάτη. Αυτό είναι κάτι που δεν θα φανταζόμουν ποτέ πριν από 6 μήνες, αλλά τώρα το ζω και είμαι πολύ χαρούμενη!

Ο πατέρας μου, ο οποίος είναι 73 χρονών, πίστευε οτι το Derila που του έδωσα εγώ και η μητέρα μου ήταν ψεύτικο, μέχρι που η μητέρα μου επέμεινε να το χρησιμοποιήσει. Αφού του εξήγησε πόσο βοηθάει στην ινομυαλγία και στην αρθρίτιδα που είχε στον αυχένα της, αποφάσισε να το δοκιμάσει.

Μετά από λίγες ημέρες μου τηλεφώνησε για να με ευχαριστήσει.

"Πίστευα οτι το Derila ήταν μια απάτη, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι άλλαξε τον τρόπο που κοιμάμαι."

Τα λόγια του πατέρα μου είναι μια πραγματική διαφήμιση!

Είχα μια εμπειρία που μου άλλαξε την ζωή με το Derila, και το ίδιο μπορείτε να κάνετε και εσείς! Αν αναζητάτε ένα τέλειο ύπνο την νύχτα, αυτό το προϊόν είναι για σας. Δεν μπορώ να κοιμηθώ πια χωρίς το Derila!

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Πόσο κοστίζει;

Αυτή την στιγμή είναι σε προσφορά στην επίσημη ιστοσελίδα έναντι μόλις $39.95!

Αξίζει;

Φυσικά! Πάντα θα χρησιμοποιώ το μαξιλάρι Derila για ν ακοιμάμαι καλά στο σπίτι ή στα ταξίδια μου. Είμαι ευγνώμων που αυτό το απλό και αποτελεσματικό προϊόν ανακουφίζει την πλάτη και τον αυχένα και με βοηθάει να ξεκουράζομαι πραγματικά όταν κοιμάμαι.

Τα οφέλη δείχνουν οτι αξίζει η αγορά του!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 - Από τότε που έγινε το Derila διαθέσιμο στο διαδίκτυο προξένησε ενθουσιαμό και έχει πουλήσει πάνω από 763.419 μαξιλάρια. Εξαιτίας της δημοτικότητας του και των θετικών κριτικών,, η εταιρεία είναι τόσο σίγουρη για το προϊόν της που προσφέρει μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και το προσφέρουν με έκπτωση 70% ενώ υπάρχει απόθεμα.Για να δείτε αν είναι ακόμα διαθέσιμο, κάντε κλικ στην παρακάτω επιλογή.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ: ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 70% LINK

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ »

Κριτικές πελατών

Αλεξάνδρα S.

Έχω ξοδέψει εκατοντάδες ευρώ σε ειδικά μαξιλάρια και αυτό είναι μακράν το καλύτερο!! Ήμουν επιφυλακτική όταν το ξεπακετάρισα καθώς φαινόταν λίγο σαθρό και ελαφρύ αλλά τελικά με βοήθησε να κοιμάμαι ήσυχα κάθε βράδυ για μια εβδομάδα μέχρι τώρα και αγόρασα άλλα 2!!!

Σοφία L.

Εξαιρετικό σχήμα- το κεφάλι και η αυχενική μοίρα της σπονδυλικής μου στήλης έρχονται επιτελους σε ηρεμία- ο αφόρητος πόνος στον αυχένα σταδιακά αποχωρεί! Συστήνω αυτό το μαξιλάρι χωρίς κανένα δισταγμό! Ευχαριστώ πολύ!

Ελευθερία C.

Είχα πολλά μαξιλάρια όπου μου είπαν ότι αυτό είναι το καλύτερο, αλλά το κεφάλι και ο αυχένας μου διαφωνούσαν. Βρήκα το καλύτερο με το μαξιλάρι Derila. Είναι εργονομικό και φιλικό προς το δέρμα, απλά υπέροχο!

Μαρία S.

Αγαπώ πραγματικά το μαξιλάρι μου. Πριν βίωνα κακές στάσεις ύπνου και πονοκέφαλο και πόνους στους ώμους κάθε μέρα. Τώρα- 4.ημέρα με το νέο μου μαξιλάρι, έχω κοιμηθεί σαν μωρό και ο πόνος μου έχει φύγει

Ευαγγελία L.

Η δομή του είναι ιδανική, όχι πολύ σκληρή όχι πολύ μαλακή! λατρεύω την ιδέα της αντίστροφης δομής στο κεφάλι γιατί βοηθάει πολύ τον αυχένα μου! θα αγοράσω άλλο ένα για τη γυναίκα μου, αφού της άρεσε κι αυτής! υπέροχο προϊόν!

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες »

Αυτή είναι μία διαφήμιση και όχι πραγματικό άρθρο νέων, blog ή ενημέρωση για προστασία καταναλωτών

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ: Αυτός ο ιστότοπος είναι για εμπόριο. Ως εκ τούτου, πρέπει να γνωρίζετε ότι ο κάτοχος έχει κερδοσκοπική σύνδεση με το προϊόν και τις υπηρεσίες που διαφημίζονται στον ιστότοπο. Ο ιδιοκτήτης λαμβάνει μία πληρωμή κάθε φορά που κάποιος παραπέμπεται στον ιστότοπο, αλλά ως εκεί.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ: Αυτός ο ιστότοπος και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτόν είναι για διαφημιστικές αγορές. Αυτός ο ιστότοπος είναι διαφήμιση και όχι δημοσίευση ειδήσεων. Οποιεσδήποτε φωτογραφίες ατόμων που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο πρόκειται για μοντέλα. Ο κάτοχος αυτού του ιστότοπου και των προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται σε αυτόν παρέχει μόνο μια υπηρεσία όπου οι καταναλωτές μπορούν να λάβουν και να συγκρίνουν.

#1 Τρόπος για να μειώσετε τον πόνο στην πλάτη και στον αυχένα ενώ κοιμάστε

image ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ➢
Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα