Hvorfor millioner av mennesker sover med smerte – og en overraskende ny løsning

image 2024-10-07
image

Claire var i en bilulykke for noen år siden.

Dessverre var det mer enn bare et lite uhell.

En beruset sjåfør kom over i kjørefeltet hennes, avskjærte henne og tvang til slutt bilen hennes inn i midtbanen i nærmere hundre kilometer i timen. Den rykende ruinen og det forvridde metallet som var igjen av hennes egen bil, mengder av knust glass på gaten og lukten av brennende olje, er bare noen av tingene som har fulgt med henne gjennom årene.

Claire husker ulykken tydelig. Hun gjentar hvor takknemlig hun er for at hun kom uskadet fra ulykken, men hun sier at hun klarte det ikke alene.

"Jeg startet dagen helt fint. Lykkelig og bekymringsfri. Nå etter ulykken, bærer jeg smerten med meg. Kroniske smerter i årevis. Jeg får ikke sove. Det gjør meg..." sukker Claire, "...det er det vanskeligste i livet mitt. Ingen søvn, flere piller, mer smerte. Ingen lindring."

Claire er ikke alene om smertene sine, og heller ikke sin manglende evne til å oppnå en avslappende søvn.

Da legen ymtet frempå om sannsynligheten for et kirurgisk inngrep i fremtiden, bestemte Claire seg for at hun hadde fått nok.

"Jeg vil ikke ha flere operasjoner." sier hun heftig. "Ingen flere. Jeg bestiller time hos legen og får et annet synspunkt. Jeg kan ikke leve slik lenger. Jeg er nødt til å sove."

image

Det andre synspunktet Claire fikk, var en mer helhetlig tilnærming. Dr. Shiva har gjort seg bemerket i lokalområdet de siste årene. Hun setter sin ære i å hjelpe pasienter med å overkomme avhengigheter og å avgifte kroppen for tungmetaller, ved siden av sitt daglige arbeid som fast ekspert ved universitetets nevrologiske avdeling.

"Jeg visste hva vi hadde å gjøre med her", sa Dr. Shiva, "og jeg visste nøyaktig hva jeg skulle fortelle Claire. Hvis du er bekymret for smertene dine, må du først bekymre deg for søvnen din. Hvis kroppen din ikke har hvile... ekte, dype, REM-sykluser gjennom natten... da kommer du til å få smerter, spesielt i hennes alder."

Claire var en av de første som prøvde Dr. Shivas Derila skumpute.

"Først," rapporterer Claire, "trodde jeg hun var gal. En pute? Hva vil en pute kunne gjøre for meg? Dr. Shiva overbeviste meg om å prøve den i en uke. Jeg prøvde den bare i fire eller fem netter før jeg forsto at hun hadde rett. På slutten av uken hadde jeg den beste nattesøvnen i mitt liv!"

Claire sier hun fremdeles sliter med litt smerter etter ulykken, men for første gang på mange år er hun i stand til å sove hele natten og våkne uthvilt hver morgen.

Kan en pute virkelig utgjøre en så stor forskjell i noen sitt liv?

image

"Det kan den, og det gjør den," forteller Dr. Shiva oss. "Enten du har kroniske smerter eller ikke... om du har migrene, hodepine, søvnløshet, eller bare har problemer med å få en god natts søvn, vil Derila fungere for deg. Mine ansatte og jeg gjorde omfattende studier på effektene av ryggsovere versus sidesovere, hvor mye polstring nakken trenger mens du sover, og mange andre ting. Alle disse studiene resulterte i en pute som universelt har den beste passformen, størrelsen, fasongen og tykkelsen for alle."

Hva er det og hvordan fungerer det?

image

Er du lei av å være sliten hele tiden?

Søvneksperter og nevrologer vil si, fra personlige erfaringer, at sovestilling er en av de mest oversette nøkkelfaktorene når en person opplever søvnproblemer eller smerter som holder dem våkne om natten.

Derila er det universelle svaret på søvnproblemer, og den hjelper folk overalt. Det ergonomisk utformede designet holder hodet, nakken, ryggen, skuldrene og ryggraden i perfekt linje og trykket fordeles jevnt, noe som hjelper deg å sove hele natten, og våkne fullstendig uthvilt.

Komfort og støtte går hånd i hånd for første gang med Derila, den sørger for terapeutisk lindring for både rygg- og sidesovere. Sovn fortere. Drøm dypere.

image

Putematerialet er 100 % polyester, noe som gir maksimal pusteevne, samt er hudvennlig og kjemikaliefritt. Tilstrekkelig varmefordeling holder deg kjølig hele natten og fremmer bedre luftsirkulasjon.

Derila har begynt å utvikle en fanklubb, og det er ikke så rart når den har over 10 000 5-stjerners anmeldelser. Her er det noen av kundene sier:

Dennis T. - Verifisert kjøper

image

Jeg har prøvd omtrent hver eneste pute på markedet for å lindre smerter i høyre krageben og høyre skulder, noe som har plaget meg det meste av året. Til tross for hyppig svømming og yoga, samt legebesøk, ville ikke smertene gi seg. Inntil jeg kjøpte denne puten var det ingenting som hjalp.

Etter å ha brukt den én natt, innså jeg dagen etter hvor mye bedre jeg var. I løpet av en uke forsvant bokstavelig talt problemet. Det har ikke kommet tilbake. Det var så ille at kragebenet mitt var bøyd feil og var merkbart fremtredende. Nå er det er tilbake på rett plass.

TUSEN TAKK TIL DEN SOM HAR DESIGNET og PRODUSERT DENNE PUTEN og GJORT DEN TILGJENGELIG FOR MEG!!! DERE VIL ALDRI VITE HVOR TAKKNEMLIG JEG ER.


Cathrine B. - Verifisert kjøper

image

Jeg har en sjelden sykdom som forårsaker alvorlige leddskader og som et resultat har jeg mange nakke- og skulderproblemer. Denne puten støtter hodet mitt i alle stillinger jeg sover i. Jeg setter også pris på at den ikke har en merkelig kjemisk lukt som skumputer pleier å ha i begynnelsen.


Anette H. - Verifisert kjøper

image

Jeg følte meg forpliktet til å skrive en anmeldelse av denne puten. Brukte den for første gang i natt, og jeg kan ikke tro hvor godt jeg sov. Jeg har kjøpt mer enn 5 forskjellige puter og ingen fungerte. Det var fryktelig helt til denne kom. Jeg ble fullstendig overveldet da jeg våknet uthvilt og absolutt UTEN SMERTER. Jeg ble så glad og ville dele det med dere. Jeg måtte få utført en ACDF-operasjon i nakken, og denne puten fungerer ganske enkelt helt som beskrevet. Fin emballasje og veldig behagelig. Skulderformen og kurven for kragebeinet er PERFEKT. Stol på meg, folkens, dere ikke vil gå glipp av denne!! Vurderer å skaffe en til moren min også!


Etter Claires historie lurte jeg på om Derila kunne hjelpe meg også.

Jeg har vært reporter i 27 år, noe som høres mer spennende ut enn det er. Nesten tre tiår med å være på vakt til alle døgnets tider for å dekke nyheter er spennende, men det har virkelig gått utover søvnkvaliteten min.

I tillegg har jeg slitt med nakke- og ryggsmerter de siste årene, noe jeg takler ved å ta en stor mengde betennelsesdempende midler.

På grunn av min personlige situasjon ga Claires historie gjenklang hos meg.

Jeg bestemte meg for at jeg måtte se nærmere på Derila selv.

Da jeg så det overveldende antallet med positive anmeldelser Derila hadde fått, tenkte jeg at den var verdt et forsøk. Jeg gikk inn på den offisielle nettsiden og bestilte 2 av dem da de kom tilbake på lager, en til meg og en til mannen min.

Det skader aldri å få en annens synspunkt, tross alt.

…Her er det jeg fant ut:

Derila ble levert på døren min i løpet av bare 2 dager. Jeg ble overrasket.

image

Da jeg tok den ut av pakken visste jeg med én gang at jeg hadde tatt den rette avgjørelsen.

Denne puten gir et godt førsteinntrykk. Den er fast, men fleksibel. Myk, men slitesterk. Jeg merket at den var av høyere kvalitet enn jeg var vant til, enda høyere enn de merkevarene jeg har kjøpt tidligere.

Jeg er en sidesover, og mannen min sover på ryggen, så jeg tenkte at vi skulle kjøre Derila gjennom en ganske streng test i løpet av de neste nettene.

image

Puten var kjølig og myk, og ga mye mer stabilitet enn jeg forventet. Den første natten var jeg så komfortabel da jeg sovnet, at jeg egentlig ikke tenkte så mye på det. Da jeg våknet neste morgen, var jeg ikke sikker på om jeg merket en reell forskjell eller om det bare var i hodet mitt.

På den tredje dagen visste jeg at det var sant. Jeg sov i 6 timer (det er mye for meg som i gjennomsnitt sover 4 timer per natt), og mannen min, kongen av skjønnhetssøvn, sov 8 timer uavbrutt... og det sykeste av alt: Han sluttet å snorke. Vanligvis er det som om han sager tømmerstokker hele natten, men med Derila er det noe med måten hodet hans er plassert på som virkelig hjelper ham.

Før
Etter
image

Snorketid redusert til 9 min fra 2t 49m.

Den femte morgenen han brukte Derila, fortalte mannen min at han ikke hadde sovet så godt på flere år.

Jeg trodde på ham, for nakken min var ikke vond da jeg våknet den morgenen, og jeg kunne kjenne at spenningene i skuldrene begynte å løsne. Det var helt sprøtt, for jeg var fortsatt i min fartsfylte journalistjobb og hadde ikke endret på noe annet - spisevanene mine var fortsatt de samme, mengden søvn jeg fikk var den samme - den eneste forskjellen var puten jeg brukte.

Det var nok for meg. Jeg gikk tilbake på nettsiden og bestilte flere puter, jeg ville at alle i familien min skulle ha en.

image

OPPDATERING: 6 måneder med Derila, og jeg sover fortsatt FANTASTISK!

Når du vet at noe fungerer, stoler du på det, og jeg har definitivt begynt å forvente å våkne uthvilt og uten nakke- og ryggsmerter. Dette er noe jeg ikke ville trodd var mulig for bare 6 måneder siden, men jeg opplever det hver natt nå!

Min 73 år gamle far syntes Derila jeg ga til ham og moren min var noe tull inntil moren min insisterte på å bruke den. Da hun begynte å snakke om hvordan det hjalp mot fibromyalgien og leddgikten i nakken hennes, bestemte han seg for å prøve den han også.

Han ringte meg noen dager senere og takket meg.

"Jeg trodde at Derila bare var noe svindel du falt for, men for å si det sånn, den har virkelig endret måten jeg sover på."

Når det kommer fra min far, er det en rungende anbefaling!

Jeg har hatt en livsendrende opplevelse med Derila, og det kan du også få! Hvis du leter etter den beste nattsøvnen i ditt liv, finner du det her. Jeg tilbringer aldri en natt hverken hjemme eller noen andre steder uten Derila!

Jeg kan ikke få anbefalt den nok!

Hvor mye koster den?

Den er for øyeblikket til salgs på deres offisielle nettside for kun :PRIS!

Er den verdt det?

Selvfølgelig! Jeg kommer alltid til å bruke Derila-puten for å få best mulig nattesøvn - hjemme og på reiser. Jeg er glad jeg har dette enkle og effektive produktet som får nakken og ryggen min til å føles bra, og som hjelper meg med å få mest mulig ut av timene jeg sover.

Fordelene er vel verdt engangskjøpet!

OPPDATERING

OPPDATERING tirsdag 7. juni 2022 – Helt siden Derila ble vist på nett, har det blitt skapt utrolig mye blest, og siden har det blitt solgt over 763 419 puter. På grunn av sin popularitet og positive anmeldelser, er selskapet så trygg på produktet at de nå tilbyr en 30-dagers fornøydhetsgaranti og tilbyr 70 %-rabatten så lenge beholdningen rekker. For å se om den fortsatt er tilgjengelig, klikk på knappen nedenfor.

BEGRENSET PERIODE: TRYKK HER FOR Å FÅ 70 % AVSLAG EKSKLUSIVT PÅ LINKEN

SJEKK TILGJENGELIGHET »

Kundeanmeldelser:

Nanna S.

Jeg har brukt tusenvis av kroner på spesialputer, og dette er uten tvil den beste!! Jeg var skeptisk da jeg pakket den ut, siden den ser litt spinkel og lett ut, men jeg har sovet godt hver natt i en uke så langt, og kjøpt 2 til!!

Helene L.

En utmerket fasong. Hodet og nakkesøylen hviler perfekt, de uutholdelige nakkesmertene avtar gradvis! Jeg nøler ikke med å anbefale denne puten! Tusen takk!

Fanny C.

Jeg har hatt mange puter der jeg er blitt fortalt at det er den beste, men hodet og nakken var uenige. Jeg har funnet den beste med Derila-puten. Den er ergonomisk og hudvennlig, rett og slett flott!

Tore S.

Jeg elsker virkelig puten min. Jeg opplevde dårlige søvnstillinger før, og hadde hodepine og skuldersmerter hver dag. Nå – etter 4 dager med den nye puten min, har jeg sovet som en baby og smertene mine er borte.

Mari L.

Strukturen på passformen er ideell, ikke for hard, ikke for myk! Jeg elsker konseptet med omvendt hodeposisjon, fordi det hjelper nakken min veldig! Jeg skal kjøpe en til til kona mi siden hun likte den også! Flott produkt!

Klikk her for mer informasjon »

Dette er en annonse og ikke en faktisk nyhetsartikkel, blogginnlegg, eller forbrukervernoppdatering

MARKEDSFØRING: Dette nettstedet er et markedssted. Som sådan bør du vite at eieren har en pengeforbindelse til produktet og tjenestene som annonseres på nettstedet. Eieren mottar betaling hver gang en kvalifisert kunde blir henvist, men det er det hele.

ANNONSEOPPLYSNING: Dette nettstedet, produktene og tjenestene som er nevnt på den, er en markedsføringsplass. Dette nettstedet er en annonse, ikke en nyhetskilde. Alle bilder av personer som brukes på denne siden er av modeller. Eieren av dette nettstedet og produktene og tjenestene som er nevnt på det tilbyr kun en tjeneste der forbrukere kan få og sammenligne informasjon. • Dette produktet er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre sykdom. • Resultene kan variere / resultatene kan være atypiske / Anmeldelsene eller vitnesbyrdene kan være oppdiktet. («Resultatene kan variere / Resultatene kan være atypiske» skal plasseres ved siden av eventuelle før-/etter-bilder på landingssiden.) • Denne informasjonen er ikke å forstå som medisinsk rådgivning og skal ikke brukes som det. Rådfør deg med lege før du modifiserer din normale medisinske behandling.

Den beste måten å redusere nakke- og ryggsmerter på mens du sover

image KJØP NÅ ➢
Sjekk tilgjengelighet