Varför miljontals människor sover med smärta - och en överraskande ny lösning.

image 2024-10-07
image

Claire var med om en bilolycka för några år sedan.

Tyvärr var det mer än en typisk krockskada.

En berusad förare körde in i hennes körfält och tvingade till slut in hennes fordon i mitträcket i 160 km/tim. Den rykande ruinen och den vridna metallen från hennes egen bil, krossat glas på gatan och lukten av brinnande olja är bara några av de saker som har fastnat hos henne under åren.

Claire minns olyckan tydligt. Hon upprepar hur tacksam hon är för att hon klarade sig undan vraket, men hon säger att hon inte gick ensam.

Jag började dagen bra. Glad och lycklig, bekymmersfri, vad som helst. Nu, efter olyckan, bär jag den här smärtan med mig. Kronisk smärta i flera år. Jag kan inte sova. Det gör att jag, Claire suckar, "...det är det svåraste i mitt liv. Ingen sömn, fler piller, mer smärta. Ingen lindring."

Claire är inte ensam om sin smärta eller sin oförmåga att få en vilsam sömn.

När läkaren presenterade Claire för möjligheten att en operation stod för dörren bestämde hon sig för att hon hade fått nog.

"Jag kommer inte att göra fler operationer", säger hon bestämt. "Aldrig igen. Jag bokar en tid hos läkaren och får en andra åsikt. Jag kan inte leva så här längre. Jag behöver sova."

image

Claires andra utlåtande var mer holistiskt. Dr Shiva har gjort sig ett namn i det lokala området under de senaste åren. Hon är stolt över att hjälpa patienter att återhämta sig från missbruk och avgifta sina kroppar från tungmetaller, vid sidan av sitt dagliga arbete som expert på neurologiavdelningen vid universitetet.

Jag visste vad vi hade att göra med här, sade dr Shiva, "och jag visste exakt vad jag skulle säga till Claire. Om du är orolig för din smärta måste du först oroa dig för din sömn. Om din kropp inte får vila... riktiga, djupa REM-cykler under hela natten... kommer du att ha smärta, särskilt i hennes ålder."

Claire var en av de första som provade Dr Shivas Derila skumkudde.

Först, berättar Claire, "trodde jag att hon var galen. En kudde? Vad kan en kudde göra för nytta för mig? Dr Shiva övertalade mig att prova den i en vecka. Jag provade den bara i fyra eller fem nätter, och jag visste att hon hade rätt. I slutet av veckan hade jag den bästa sömnen i mitt liv!"

Claire säger att hon fortfarande har en del smärta från olyckan, men för första gången på flera år kan hon sova hela natten och vaknar upp utvilad varje morgon.

Kan en kudde verkligen göra så stor skillnad i någons liv?

image

Det kan det, och det gör det, säger dr Shiva till oss. "Oavsett om du har kronisk smärta eller inte... oavsett om du har migrän, huvudvärk, sömnlöshet eller bara har svårt att få en vilsam sömn, kommer Derila att fungera för dig. Min personal och jag gjorde omfattande studier om effekterna av ryggsovare kontra sidosovare, hur mycket stoppning man ska använda för nacken när man sover och så många saker. Alla dessa studier resulterade i en kudde som universellt sett har den bästa passformen, storleken, formen och tjockleken för alla."

Vad är det och hur fungerar det?

image

Är du trött på att vara så trött hela tiden?

Sömnexperter och neurologer berättar utifrån sina personliga erfarenheter. Sömnställning är en av de mest förbisedda nyckelfaktorerna om en person upplever sömnproblem eller värk och smärta som håller dem vakna på natten.

Derila är det universella svaret på sömnproblem som hjälper människor överallt! Den ergonomiskt formade designen håller huvudet, nacken, ryggen, axlarna och ryggraden i linje och trycket jämnt fördelat, vilket hjälper dig att sova hela natten och vakna upp med en känsla av att vara helt utvilad.

Komfort och stöd går för första gången hand i hand med Derila för att ge terapeutisk lindring för både rygg- och sidosovare. Somna snabbare. Dröm djupare!

image

Kuddmaterialet är 100 % polyester för maximal andningsförmåga och är hudvänligt och kemikaliefritt. Adekvat värmefördelning håller dig sval hela natten och främjar bättre luftcirkulation.

Derila har börjat utveckla en kultförföljelse, och med över 10 000 5-stjärniga recensioner är det logiskt. Här är vad kunderna säger om den:

Didrik Svensson. Verifierad köpare

image

Jag har provat nästan alla kuddar på marknaden för att få lindring av smärta i höger nyckelben-högre axel som har plågat mig under större delen av året. Trots frekvent simning och yoga och besök hos doktorn så släppte det inte. Inget hjälpte tills jag köpte den här kudden.

Efter att ha använt den en natt insåg jag nästa dag hur mycket bättre jag mådde. Inom en vecka försvann problemet bokstavligen. Det har inte återkommit Det hade varit så illa att mitt nyckelben var böjt till ett annat plan och var märkbart framträdande. Det är i linje nu.

TACK TILL DEN SOM HAR DESIGNAT OCH TILLVERKAT DEN HÄR UDDEN OCH GJORT DEN TILLGÄNGLIG FÖR MIG!!! DU KOMMER ALDRIG ATT FÅ VETA HUR TACKSAM JAG ÄR.'


Katrin Grahn. Verifierad köpare

image

Jag har en sällsynt sjukdom som orsakar allvarliga ledskador och som ett resultat av detta har jag en hel del problem med nacke och axlar. Denna stödjer mitt huvud i alla positioner jag sover i. Jag uppskattar också att den inte har en konstig kemisk lukt som skumkuddar tenderar att ha i början.


Anna Hellström. Verifierad köpare

image

Jag kände mig skyldig att skriva en recension om denna kudde. Använde den för första gången igår kväll och jag kunde inte tro hur jag sov. Jag köpte över 5 olika kuddar och ingenting fungerade. Det var fruktansvärt tills denna kom. Jag blev överväldigad när jag vaknade upp väl utvilad och absolut INGEN smärta. Jag blev så glad och ville dela det med er. Jag hade en ACDF nackoperation och den här kudden fungerar helt enkelt som beskrivet. Snygg förpackning och mycket bekväm. Skulderformen och halsböjningen är PERFEKT!. Lita på mig människor du vill inte missa den här !!! Jag vill köpa en till till min mamma!


Efter Claires berättelse undrade jag om Derila kunde hjälpa mig också.

Jag har varit reporter i 27 år, vilket låter mer spännande än vad det är. Nästan tre decennier av att vara på jour alla timmar på natten för att rapportera om nya händelser är spännande, men det går verkligen ut över min sömnkvalitet.

Dessutom har jag under de senaste åren lidit av nack- och ryggsmärtor, som jag hanterar genom att ta en riklig mängd antiinflammatoriska läkemedel.

På grund av min personliga situation var Claires berättelse mycket intressant för mig.

Jag bestämde mig för att jag själv måste undersöka Derila.

När jag såg det överväldigande antalet positiva recensioner som Derila fick tyckte jag att det var värt ett försök. Jag gick in på den officiella hemsidan och beställde två stycken när de kom tillbaka i lager, en till mig och en till min man.

Det skadar aldrig att få en andra åsikt, trots allt.

...Här är vad jag hittade.

Derila anlände till min dörr på bara två dagar. Jag blev överraskad.

image

Direkt ur lådan visste jag att jag hade fattat rätt beslut.

Den här kudden ger ett fantastiskt första intryck. Den är fast men flexibel. Mjuk men hållbar. Jag kunde se att den var av högre kvalitet än vad jag var van vid, till och med mer än de märkeskuddar som jag har köpt tidigare.

Jag är en sidosovare och min man är en ryggsovare, så jag tänkte att vi skulle sätta Derila på ett ganska rigoröst test under de kommande nätterna.

image

Kudden var sval och plyschig men erbjöd mycket mer stabilitet än vad jag hade förväntat mig. Den första natten var jag så bekväm när jag gled iväg att jag inte tänkte så mycket på det. När jag vaknade nästa morgon var jag inte säker på om jag märkte en verklig skillnad eller om allt bara var i mitt huvud.

Den tredje dagen visste jag att det var på riktigt. Jag sov hela 6 timmar (det är mycket för mig, jag sover i genomsnitt 4 timmar per natt), och min man, kungen av skönhetssömn, fick 8 timmars sömn utan avbrott ... och det mest galna var att han slutade snarka. Vanligtvis är det som om han sågade stockar hela natten, men med Derila var det något med hur hans huvud placerades på kudden som verkligen verkade hjälpa honom mycket.

Före
Efter
image

Snarktid reducerad till 9 min från 2h 49m!

Den femte morgonen efter att ha använt Derila sa min man faktiskt att han inte hade sovit så bra på flera år.

Jag trodde honom eftersom min nacke inte var öm när jag vaknade den morgonen, och jag kunde känna hur spänningen i mina axlar började lossna. Det var galet eftersom jag fortfarande arbetade på mitt snabba journalistjobb och jag hade inte ändrat något - mina matvanor var fortfarande desamma, mängden sömn jag fick var densamma - den enda skillnaden var kudden jag använde.

Det räckte för mig. Jag gick tillbaka till webbplatsen och beställde några fler kuddar eftersom jag ville att alla i min familj skulle ha dem.

image

UPPDATERING: 6 månader med Derila, och jag sover fortfarande FANTASTISKT!

När man vet att något fungerar börjar man lita på det, och jag har definitivt kommit att förvänta mig att vakna upp och känna mig utvilad och utan nack- och ryggsmärtor. Detta är något som jag skulle ha trott var omöjligt för bara 6 månader sedan, men jag lever det varje salig natt nu!

Min 73-årige far tyckte att den Derila som jag gav till honom och min mor var fånig tills min mor insisterade på att använda den. När hon började prata om hur den hjälpte hennes fibromyalgi och artrit i nacken bestämde han sig för att prova den också.

Jag fick ett samtal från honom några dagar senare där han tackade mig.

Jag trodde att Derila bara var en gimmick som du föll för, men jag ska säga dig, den har verkligen förändrat mitt sätt att sova.

När det kommer från min far är det ett rungande stöd!

Jag har haft en livsförändrande upplevelse med Derila, och det kan du också göra! Om du letar efter ditt livs bästa nattsömn är det här det rätta. Jag tillbringar aldrig en natt i mitt hem eller någon annanstans utan Derila!

Jag kan inte rekommendera den nog!

Hur mycket kostar den?

Den är för närvarande till salu på deras officiella hemsida för bara $39.95!

Är det värt det?

Självklart! Jag kommer alltid att använda Derila-kudden för att få bästa möjliga nattsömn - hemma och om jag någonsin reser. Jag är glad att jag har denna enkla och effektiva produkt som gör att min nacke och rygg mår bra och hjälper mig att få ut det bästa av de timmar jag sover.

Fördelarna är väl värda engångsköpet!

UPPDATERING

UPPDATERING tisdag 07 juni 2022 - Ända sedan Derila presenterades på nätet har det skapats en otrolig mängd hype och sedan dess har det sålts över 763 419 kuddar. På grund av dess popularitet och positiva recensioner är företaget så övertygat om sin produkt att de nu erbjuder en 30-dagars nöjdhetsgaranti och erbjuder sin 70 %-rabatt så länge lagret räcker. För att se om de fortfarande finns tillgängliga klickar du på knappen nedan.

BEGRÄNSAD TID: KLICKA HÄR FÖR VÅR EXKLUSIVA 70 % RABATT LÄNK

KOLLA DEN AKTUELLA TILLGÄNGLIGHETEN »

Kundomdömen:

Nanette S.

Jag har spenderat hundratals på specialkuddar och den här är överlägset den bästa !!! Jag var skeptisk när jag packade upp den eftersom den verkar lite tunn och lätt men jag har sovit ordentligt varje natt i en vecka hittills och köpte 2 till !!!

Hellen L.

En utmärkt form; huvudet och livmoderhalsen vilar; den outhärdliga nacksmärtan säger gradvis adjö! Jag tvekar inte att rekommendera den här kudden! Tack så mycket!

Faysan C.

Jag har haft många kuddar där jag har fått höra att det här är det bästa, men mitt huvud och nacke höll inte med. Jag har hittat det bästa med Derila-kudden. Det är ergonomiskt och hudvänligt, bara bra!

Tora S.

Jag älskar verkligen min kudde. Jag upplevde dåliga sovpositioner tidigare och huvudvärk och axelsmärtor varje dag. Nu - 4.dag med min nya kudde, har jag sovit som en bebis och min smärta är borta.

Malvina L.

Monteringens struktur är idealisk, inte för hård inte för mjuk! Jag älskar konceptet med omvänd läggning på huvudet eftersom det hjälper min nacke mycket! Jag ska köpa en annan till min fru eftersom hon gillade det också! bra produkt!

Klicka här för mer information »

Detta är reklam och inte en nyhetsartikel, blogginlägg eller konsumentinformation

MARKNADSFÖRINGSDEKLARATION: Denna hemsida är en marknadsplats. Och du bör veta att ägaren har en ekonomisk koppling till produkterna och tjänsterna som marknadsförs på sidan. Ägaren får betalt varje gång en kvalificerad uppföljning och referering sker, men det är också allt.

ANNONSERINGSDEKLARATION: Denna hemsida och produkterna & tjänsterna som hänvisas på hemsidan är annonsmarknadsplatser. Denna hemsida är en annons och inte en nyhetspublicering. Alla fotografier på personer som används på sidan är modeller. Ägaren av denna hemsida och av produkterna och tjänsterna som hänvisas till på denn hemsidan erbjuder bara tjänster när en konsument kan införskaffa och jämföra.

#1 sätt att minska smärta i nacke och rygg när du sover

image KÖP NU ➢
Kontrollera tillgänglighet