Zašto milijuni ljudi spavaju uz bolove - i iznenađujuće novo rješenje za to

image 2024-10-07
image

Klara je prije nekoliko godina doživjela prometnu nesreću.

Srećom, bio je bolji od vašeg tipičnog jastuka.

U traku joj je uletio pijani vozač, presjekao joj put i naposljetku izgurao njezino vozilo u srednju traku pri brzini od sto kilometara na sat. Zadimljena olupina i iskrivljeni metal njezina automobila, razbijeno staklo na ulici i miris zapaljenog ulja samo su neke od stvari koje su je godinama proganjale.

Klara se živopisno sjeća nesreće. Ponavlja koliko je zahvalna što je odšetala od razbijenog automobila, ali kaže da nije odšetala sama.

"Dan sam započela sasvim dobro. Sretno, bezbrižno, kako god. Sada, nakon nesreće, nosim svu tu bol sa sobom. Imam kronične bolove već godinama. Ne mogu spavati. Muči me, "uzdiše Klara, "...to mi je najteža stvar u životu. Nemam sna, pijem više tableta, sve me više boli. Nema olakšanja."

Klara nije sama u svojoj boli, niti je sama u nemogućnosti da mirno spava.

Kada je liječnik upozorio Klaru da postoji mogućnost da je pošalju na operaciju, zaključila je da joj je dosta bolova.

"Ne želim više nijednu operaciju." Rekla je žestoko. "Ne želim više. Zakažem termin kod doktora i dobijem drugo mišljenje. Ne mogu više živjeti na ovaj način. Moram se naspavati."

image

Klarino drugo mišljenje imalo je holističkiji pristup. Dr. Shiva je u posljednjih nekoliko godina stekla popularnost na lokalnom području. Ponosi se time što pomaže pacijentima u njihovom oporavku od ovisnosti i detoksiciranju njihovih tijela od teških metala, uz to što svakodnevno radi kao stručnjakinja na neurološkom odjelu sveučilišta.

"Znala sam s čime ovdje imamo posla", rekla je dr. Shiva, "i znala sam točno što moram reći Klari. Ako ste zabrinuti zbog svoje boli, prvo se morate pobrinuti za svoj san. Ako vaše tijelo nije odmorno... nema pravog, dubokog REM ciklusa tijekom noći... bit ćete u bolovima, pogotovo ako ste u njezinim godinama."

Klara je bila jedna od prvih osoba koje su isprobale Derila jastuk od memorijske pjene Dr. Shive.

"Prvo sam mislila da je luda. Jastuk? Kako će mi jastuk koristiti? Dr. Shiva me uvjerila da ga isprobam na tjedan dana. Koristila sam ga samo četiri, pet noći i već sam tada znala da je u pravu. Ostatak tjedna sam spavala kao nikad u životu!" navodi Klara.

Klara kaže da se još uvijek povremeno nosi s bolovima koje joj je uzrokovala nesreća, ali po prvi put u tko zna koliko godina može prespavati cijelu noć i svakog se jutra buditi svježa.

Može li doista jastuk toliko promijeniti nečiji život?

image

"Može, i je," kaže nam dr. Shiva. "Bez obzira imate li kronične bolove ili ne... imate li migrene, glavobolje, nesanicu ili jednostavno ako imate problema s mirnim snom, Derila je tu za vas. Moje osoblje i ja proveli smo opsežna istraživanja o učincima spavanja na leđima u odnosu na spavanje na boku, koliko podstave koristiti za vrat tijekom spavanja i još mnogo stvari. Sva su ta istraživanja rezultirala jastukom koji univerzalno najbolje odgovara po veličini, obliku i debljini za sve.

Što je to i kako funkcionira?

image

Jeste li umorni od konstantnog osjećaja umora?

Stručnjaci za spavanje i neurolozi će vam svjedočiti iz svojih osobnih iskustava. Položaj spavanja jedan je od ključnih čimbenika koji se najviše zanemaruje ako osoba ima problema sa spavanjem ili bolove koji ju po noći drže budnom.

Derila je univerzalan odgovor na probleme sa snom koji pomaže svim ljudima! Ergonomski oblikovan dizajn održava vašu glavu, vrat, leđa, ramena i kralježnicu poravnatima, s pravilno raspoređenim pritiskom, što vam pomaže da prespavate cijelu noć i da se budite potpuno odmorni.

Udobnost i potpora po prvi put idu ruku pod ruku s Derilaom kako bi pružili terapeutsko olakšanje osobama koje spavaju na leđima i boku. Brže zaspijte. Bolje sanjajte!

image

Materijal jastuka je 100% poliester za maksimalnu prozračnost koji je ugodan za kožu i bez kemikalija. Adekvatna raspodjela topline održava hladnoću tijekom cijele noći i potiče bolju cirkulaciju zraka.

Derila je počeo razvijati kult sljedbenika, što i ima smisla s obzirom da ima više od 10 000 recenzija s 5 zvjezdica. Evo mišljenja nekih kupaca:

Domagoj T. Provjereni kupac

image

Isprobao sam gotovo sve jastuke na tržištu za ublažavanje bolova u desnoj ključnoj kosti i desnom ramenu, što me muči već godinama. Unatoč čestom plivanju i jogi, te posjećivanju doktora, bol nije popuštala. Sve do kupovine ovog jastuka, baš ništa nije pomagalo.

Nakon što sam ga koristio jednu noć, sutradan sam shvatio koliko se bolje osjećam. U roku od tjedan dana problem je doslovno nestao. I nije se vratio. Bilo mi je toliko loše da mi je ključna kost zapravo bila savijena u drugu stranu i bila je vidljivo istaknuta. Sada je usklađena.

HVALA SVIMA KOJI SU DIZAJNIRALI I PROIZVELI OVAJ JASTUK I DALI NAM GA NA RASPOLAGANJE!!! NIKADA NEĆETE MOĆI POJMITI KOLIKO SAM VAM ZAHVALAN.


Katica B. Provjereni kupac

image

Imam rijetku bolest koja uzrokuje teška oštećenja zglobova i kao posljedica toga imam mnoge porbleme s vratom i ramenima. Ovaj proizvod podupire moju glavu bez obzira na položaj u kojem spavam. Također mi je drago što nema čudan miris kemije kako to obično znaju imati jastuci od pjene u početku.


Andrea H. Provjereni kupac

image

Osjećala sam se dužnom napisati recenziju o ovom jastuku. Sinoć sam ga po prvi put koristila i nisam mogla vjerovati kako sam se dobro naspavala. Kupila sam više od 5 različitih jastuka i ništa mi nije pomagalo. Dok nisam ovo pronašla, bilo mi je užasno. Oduševila sam se kada sam se probudila odmorna i BEZ BOLOVA. Bila sam toliko sretna i htjela sam to podijeliti s vama. Imala sam ACDF operaciju vrata i ovaj jastuk radi baš kao što je i opisano. Lijepo izgleda i jako je udoban. Oblik ramena i cervikalna krivulja su SAVRŠENI! Vjerujte mi ljudi, ovo ne želite propustiti!! Planiram nabaviti još jedan za svoju mamu!


Nakon Klarine priče, pitala sam se može li Derila i meni pomoći.

Bavim se novinarstvom već 27 godina, što zvuči uzbudljivije nego što zaista jest. Uzbudljivo je što sam gotovo tri desetljeća dežurala po cijele noći kako bih pratila najnovije vijesti, ali to je stvarno utjecalo na kvalitetu mog sna.

Povrh toga, posljednjih nekoliko godina patim od bolova u vratu i leđima, s kojima se nosim konzumiranjem velike količine lijekova protiv upale.

Zbog osobne situacije, Klarina je priča ostavila na mene dubok utisak.

Odlučila sam da i sama moram baciti oko na Derila.

Kada sam vidjela ogroman broj pozitivnih recenzija na Derila, pomislila sam da ga vrijedi isprobati. Posjetila sam službenu internetsku stranicu i naručila 2 jastuka kada su stigli na zalihe, jedan za sebe i jedan za svog supruga.

Ipak nikada ne škodi pronaći drugo mišljenje.

...Evo što sam ja saznala.

Derila je stigao na moja vrata za samo 2 dana. Bila sam iznenađena.

image

Odmah sam znala da sam donijela pravu odluku.

Ovaj jastuk ostavlja odličan prvi dojam. Čvrst je, a fleksibilan. Mekan, a izdržljiv. Mogu reći da je kvalitetniji nego oni na koje sam navikla, čak i bolji od poznatih marki koje sam do sada kupovala.

Ja spavam na boku, a moj suprug na leđima, tako da sam zaključila da bismo Derila mogli podvrgnuti prilično rigoroznom testu tijekom sljedećih nekoliko noći.

image

Jastuk je bio hladan i plišan, ali je nudio puno veću stabilnost od očekivane. Prve mi je večeri bilo toliko ugodno da sam samo utonula u san, bez previše razmišljanja o jastuku. Kada sam se sljedeće jutro probudila, nisam bila sigurna ima li stvarno neke razlike ili je to sve bilo samo u mojoj glavi.

Već trećeg dana znala sam da su sve promjene stvarne. Spavala sam solidnih 6 sati (što je za mene puno, inače spavam u prosjeku oko 4 sata), a moj suprug, kralj dobrog sna, odspavao si je 8 sati bez prekida... i što je najluđe, prestao je hrkati. Inače zvuči kao da po cijele noći pili drva, ali uz Derila čini se da mu je način postavljanja glave na jastuk stvarno puno pomogao.

Prije
Poslije
image

Vrijeme hrkanja smanjeno je s 2 sata i 49 minuta na 9 minuta!

Petog jutra nakon korištenja Derila suprug mi je priznao da ovako dobro nije spavao već godinama.

Povjerovala sam mu, jer me vrat tog jutra kada sam se probudila nije bolio i mogla sam osjetiti kako mi napetost u ramenima počinje popuštati. Bilo je čudno jer sam i dalje radila svoj ubrzani novinarski posao i nisam ništa drugo promijenila - i dalje imam iste prehrambene navike, i dalje je količina sna bila ista - jedina je razlika bila u jastuku.

I to je za mene bilo dovoljno. Vratila sam se na internetsku stranicu i naručila još nekoliko jastuka jer sam htjela da ih imaju svi u mojoj obitelji.

image

AŽURIRANJE: 6 mjeseci uz Derila, a ja i dalje ODLIČNO spavam!

Kada znate da nešto funkcionira, počinjete se na to oslanjati, a ja sam definitivno počela očekivati da ću se buditi odmorna i bez bolova u vratu i leđima. Ovo je nešto za što sam, samo prije 6 mjeseci, mislila da je nemoguće! A sada u tome uživam svake blažene noći!

Moj 73-godišnji otac mislio je da je Derila, koji sam dala njemu i svojoj majci, zapravo smeće - sve dok moja majka nije inzistirala na tome da ga isproba. Kad je počela pričati o tome kako joj pomaže kod fibromialgije i artritisa u vratu, i on ga je odlučio isprobati.

Nazvao me nekoliko dana kasnije i zahvalio mi se.

"Mislio sam da je Derila samo neki trik na koji si pala, ali mogu ti reći da je stvarno promijenio moj način spavanja."

Čim takve riječi dolaze od mog oca, to znači da stvarno djeluje!

Derila mi je dao iskustvo koje mi je promijenilo život, a i vi ga možete isprobati! Ako tražite najbolji san u životu, našli ste ga. Nikada više ne provodim noć u svom domu ili bilo gdje drugdje bez Derilaa!

Stvarno za svaku preporuku!

Koliko košta?

Trenutno je na rasprodaji preko njihove službene stranice za samo $39.95!

Vrijedi li ga kupiti?

Naravno! Uvijek ću koristiti Derila jastuk kako bih imala najbolji mogući san - kod kuće ili tijekom putovanja. Drago mi je što imam ovaj jednostavan i učinkovit proizvod koji će mi pomoći da se moj vrat i leđa osjećaju bolje i koji mi pomaže da najbolje iskoristim sate sna.

Prednosti daleko nadmašuju ovu jednokratnu investiciju!

AŽURIRAJ

AŽURIRANJE utorak, 07. lipnja 2022. godine - Otkada se Derila pojavio na internetu, stvorila se velika strka i prodano je više od 763 419 jastuka. Zbog svoje popularnosti i pozitivnih recenzija tvrtka je toliko uvjerena u svoj proizvod da sada nudi 30-dnevno jamstvo zadovoljstva i nudi 70 % popusta do isteka zaliha.Za provjeru dostupnosti kliknite na niže navedeni gumb.

OGRANIČENO VRIJEME: KLIKNITE NA OVU POVEZNICU ZA NAŠIH EKSKLUZIVNIH 70 % POPUSTA

PROVJERITE TRENUTAČNU DOSTUPNOST »

Recenzije korisnika:

Natalija S.

Potrošila sam stotine na specijalne jastuke i ovaj je daleko najbolji!! Bila sam skeptična kad sam ga raspakirala jer mi se činio pomalo krhkim i laganim, ali do sada je prošlo već tjedan dana da svake noći dobro spavam pa sam kupila još 2!!

Helena L.

Odličnog je oblika; glava i vratna kralježnica imaju podršku; postepeno nestaje nepodnošljiva bol u vratu! Bez imalo oklijevanja preporučujem ovaj jastuk! Puno hvala!

Paola C.

Imao sam mnogo jastuka za koje su mi rekli da su najbolji, ali moja glava i moj vrat nisu se slagali s time. Pronašao sam što mi treba s Derila jastukom. Ergonomičan je i ugodan za kožu, jednostavno je sjajan!

Tanja S.

Stvarno volim svoj jastuk. Prije sam spavao u lošem položaju i svakog sam dana imao glavobolju i bolove u ramenima. Sada - 4. dan sa svojim novim jastukom, spavao sam ko mala beba i moji bolovi su nestali.

Marica L.

Struktura položaja kod ležanja je idealna, niti pretvrda niti premekana! sviđa mi se koncept obrnutog položaja glave jer mi jako pomaže vratu! Kupit ću još jedan za suprugu jer se i njoj svidio! odličan proizvod!

Kliknite ovdje za više informacija »

Ovo je oglas, a ne stvarni članak, blog, ili obavijest o ažuriranju zaštite potrošača

NAPOMENA O MARKETINGU: Ova web stranica je tržište. Kao takva, trebali biste znati da vlasnik ima novčanu vezu s proizvodom i uslugama oglašenim na web stranici. Vlasnik prima uplatu kad god se uputi kvalificirani potencijalni klijent, ali to je sav opseg.

NAPOMENA O OGLAŠAVANJU: Ova web stranica i proizvodi i usluge na koje se stranica odnosi su oglašivačka tržišta. Ova web stranica je oglas, a ne novinska publikacija. Sve fotografije osoba korištene na ovoj web stranici su modeli. Vlasnik ove web stranice te proizvoda i usluga na koje se ova web stranica odnosi samo pruža uslugu koju potrošači mogu kupiti i usporediti.

#1 način za smanjenje bolova u vratu i leđima tijekom spavanja

image KUPITE SADA ➢
Provjerite dostupnost