Miért alszanak emberek milliói fájdalommal - és egy meglepő új megoldás

image 2024-10-07
image

Klára néhány évvel ezelőtt autóbalesetet szenvedett.

Sajnos ez több volt, mint egy tipikus koccanás.

Egy részeg sofőr áttért a sávjába, elvágta, és végül hatvannal a középső sávba szorította a járművét. Saját autójának füstölgő romjai és kicsavart fémdarabjai, az utcán széttört üvegek és az égett olaj szaga csak néhány dolog azok közül, amelyek az évek során megmaradtak benne.

Klára élénken emlékszik a balesetre. Folyamatosan arról áradozik, hogy mennyire hálás, hogy megúszta a roncsot, de azt mondja, nem egyedül ment.

"Jól kezdtem a napot, vidáman és gondtalanul. Most, a baleset után, ezt a fájdalmat cipelem magammal. Évek óta krónikus fájdalmaim vannak. Nem tudok aludni. Ez tesz engem - sóhajtott Klára -... ez a legnehezebb dolog az életemben. Nincs alvás, csak több gyógyszer, és még több fájdalom. Nincs enyhülés."

Klára nincs egyedül a fájdalmaival, és azzal sem, hogy képtelen a pihentető alvásra.

Amikor az orvos felvilágosította Klárát, hogy a műtét lehetősége a láthatáron van, úgy döntött, hogy elege van.

"Nem csinálok több műtétet." - mondta hevesen. "Többet nem. Megbeszélek egy időpontot az orvossal, és kérek egy második véleményt. Nem tudok így tovább élni. Aludnom kell."

image

Klára második véleménye holisztikusabb megközelítést alkalmazott. Dr. Sárközi az elmúlt néhány évben nevet szerzett magának a környéken. Büszke arra, hogy az egyetem neurológiai osztályának rezidens szakértőjeként végzett mindennapi munkája mellett segít a betegeknek felépülni a függőségekből és méregteleníteni a szervezetüket a nehézfémektől.

"Tudtam, hogy mivel állunk szemben - mondta Dr. Sárközi -, és pontosan tudtam, mit kell mondanom Klárának. Ha a fájdalmai miatt aggódik, akkor először az alvása miatt kell aggódnia. Ha a teste nem pihen... igazi, mély, REM-ciklusok egész éjszaka... akkor fájdalmai lesznek, különösen az ő korában".

Klára volt az első között, aki kipróbálta Dr. Sárközi Derila habpárnáját.

"Először - számol be Klára - azt hittem, hogy megőrült. Egy párna? Mire jó nekem egy párna? Dr. Sárközi meggyőzött, hogy próbáljam ki egy hétig. Csak négy vagy öt éjszakán át próbáltam ki, és már tudtam, hogy igaza van. A hét végére életem legjobb éjszakai alvása volt!"

Klára azt mondja, hogy még mindig fájdalmai vannak a baleset miatt, de évek óta először képes átaludni az éjszakát, és minden reggel frissen ébred.

Tényleg ennyire megváltoztathatja egy párna valakinek az életét?

image

"Megteheti, és meg is teszi" - mondja Dr. Sárközi. "Akár krónikus fájdalmai vannak, akár nem... akár migrénje, fejfájása, álmatlansága van, vagy csak nehezen tud pihentető alvást biztosítani, a Derila működni fog az Ön számára. A munkatársaimmal kiterjedt tanulmányokat végeztünk a háton alvók és az oldalt alvók hatásairól, arról, hogy mennyi párnázást kell használni a nyaknak alvás közben, és még sok minden másról. Mindezen tanulmányok eredménye egy olyan párna lett, amely általánosan a legjobb illeszkedést, méretet, formát és vastagságot biztosítja mindenki számára."

Mi ez és hogyan működik?

image

Belefáradt abba, hogy folyton fáradt?

Alvásszakértők és neurológus szakemberek személyes tapasztalataik alapján elmondják. Az alvási testtartás az egyik leginkább figyelmen kívül hagyott kulcstényező, ha valaki alvási problémákkal vagy fájdalmakkal küzd, amelyek miatt éjszaka nem tud aludni.

A Derila az univerzális válasz az alvási problémákra, amely mindenhol segít az embereknek! Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a fej, a nyak, a hát, a vállak és a gerinc vonalban marad, a nyomás pedig egyenletesen oszlik el, mely segít abban, hogy egész éjszaka aludni tudj, és teljesen kipihenten ébredj.Mivel a fejed, a nyakad, a hátad, a vállaid és a gerinced is egyenes vonalban marad.

A kényelem és a támogatás először jár kéz a kézben a Derila termékkel, amely terápiás megkönnyebbülést nyújt a háton és oldalt alvóknak egyaránt. Aludjon el gyorsabban. Álmodjon mélyebben!

image

A párna anyaga 100% poliészter a maximális légáteresztő képesség érdekében, valamint bőrbarát és vegyszermentes. A megfelelő hőelosztás egész éjszaka hűvös marad, és elősegíti a jobb légáramlást.

A Derila kultikus követőket kezdett gyűjteni, és a több mint 10.000 5 csillagos értékelésnek köszönhetően van értelme. Íme, mit mondanak róla a vásárlók:

T. Dávid Ellenőrzött vásárló

image

A piacon kapható összes párnát kipróbáltam, hogy enyhítsem a jobb kulcscsont-jobb váll fájdalmát, amely az év nagy részében kínzott. A gyakori úszás és jógázás, valamint a doki felkeresése ellenére sem hagyott alább. Amíg meg nem vettem ezt a párnát, semmi sem segített.

Miután egy éjszaka használtam, másnap rájöttem, mennyivel jobban vagyok. Egy héten belül a probléma szó szerint eltűnt. Nem tért vissza. Annyira rossz volt, hogy a kulcscsontom egy másik síkba hajlott és érezhetően kiemelkedett. Mostanra rendbe jött.

KÖSZÖNÖM ANNAK, AKI EZT A PÁRNÁT MEGTERVEZTE, ÉS ELÉRHETŐVÉ TETTE NEKEM!!!! SOSEM FOGJÁTOK MEGTUDNI, MENNYIRE HÁLÁS VAGYOK.


B. Kata Ellenőrzött vásárló

image

Egy ritka betegségem van, amely súlyos ízületi károsodást okoz, és ennek következtében sok nyak- és vállproblémám van. Ez támogatja a fejemet bármilyen helyzetben alszom. Azt is nagyra értékelem, hogy nincs furcsa kémiai szaga, mint a habpárnáknak szokott lenni az elején.


H. Anna Ellenőrzött vásárló

image

Kötelességemnek éreztem, hogy véleményt írjak erről a párnáról. Tegnap este használtam először, és nem hittem el, milyen jó volt rajta aludni. Több mint 5 különböző párnát vásároltam, és semmi sem segített. Szörnyű volt, amíg ez meg nem érkezett. El voltam ájulva, amikor jól kipihenten ébredtem és abszolút NINCS FÁJDALOM. Annyira boldog voltam, és meg akartam osztani veletek. Volt egy ACDF nyaki beavatkozásom, és ez a párna egyszerűen a leírás szerint működik. Szép csomagolás és nagyon kényelmes. A váll alakja és a nyaki ív TÖKÉLETES! Bízzatok bennem emberek, nem akarjátok kihagyni ezt !!! Beszerzek még egy másikat az édesanyámnak!


Klára története után elgondolkodtam, hogy vajon a Derila nekem is segíthet-e.

27 éve vagyok riporter, ami izgalmasabban hangzik, mint amilyen valójában. Majdnem három évtizede az éjszakai ügyeletben lenni, hogy a legfrissebb hírekről tudósítsak, izgalmas dolog, de az alvásminőségemet nagyon megviseli.

Ráadásul az elmúlt években nyak- és hátfájásom is volt, amit bőséges mennyiségű gyulladáscsökkentő szedésével kezelek.

A személyes helyzetem miatt Klára története nagyon megragadott.

Úgy döntöttem, hogy meg kell vizsgálnom a Derila-t.

Miután láttam, hogy a Derila túlnyomóan pozitív értékeléseket kapott, úgy gondoltam, hogy érdemes lenne kipróbálni. Felmentem a hivatalos honlapra, és amikor újra raktáron voltak, rendeltem belőlük 2 darabot, egyet nekem, egyet pedig a férjemnek.

Végül is sosem árt egy második vélemény.

...Ezt találtam.

A Derila mindössze 2 nap alatt megérkezett hozzám. Meglepődtem.

image

Már a dobozból tudtam, hogy jó döntést hoztam.

Ez a párna nagyszerű első benyomást kelt. Kemény, de rugalmas. Puha, de tartós. Látszik rajta, hogy jobb minőségű, mint amit megszoktam a korábban vásárolt márkás párnáktól.

Én az oldalamon alszok, a férjem pedig a hátán, ezért úgy gondoltam, hogy a Derila-t a következő néhány éjszaka során elég kemény tesztnek vetjük alá.

image

A párna hűvös és plüss volt, de sokkal nagyobb stabilitást nyújtott, mint amire számítottam. Az első éjszaka annyira kényelmesen aludtam el, hogy nem is nagyon gondolkodtam rajta. Amikor másnap reggel felébredtem, nem voltam biztos benne, hogy valóban észrevettem-e a különbséget, vagy csak a fejemben volt az egész.

A harmadik napon már tudtam, hogy ez a valóság. 6 órát aludtam (pedig ez nekem sok, mert átlagosan 4 órát alszom egy éjszaka), a férjem pedig, csipkerózsikaként 8 órát aludt megszakítás nélkül... és ami a legőrültebb, abbahagyta a horkolást. Általában olyan, mintha egész éjjel rönköket fűrészelne, de a Derila segítségével, a fejének a párnán való elhelyezkedésével tényleg úgy tűnt, hogy sokat segít neki.

Előtte
Utána
image

A horkolási idő 2 óra 49 percről 9 percre csökkent!

A Derila ötödik reggelének használata során a férjem azt mondta, hogy évek óta nem aludt ilyen jól.

Hittem neki, mert a nyakam nem fájt, amikor aznap reggel felébredtem, és éreztem, hogy a vállamban lévő feszültség kezd lazulni. Őrületes volt, mert még mindig pörögtem mint újságíró, és semmin sem változtattam - az étkezési szokásaim ugyanazok voltak, az alvásmennyiségem is ugyanaz volt - az egyetlen különbség a párna volt, amit használtam.

Ez nekem elég volt. Visszamentem a weboldalra, és rendeltem még néhány párnát, mert azt akartam, hogy a családomban mindenki kapjon egyet.

image

FRISSÍTÉS: 6 hónapnyi Derila használat után még mindig nagyszerűen alszom!

Ha tudod, hogy valami működik, akkor megbízol benne, és én határozottan elvárom, hogy kipihenten, nyak- és hátfájás nélkül ébredjek. 6 hónappal ezelőtt azt gondoltam, hogy ez lehetetlen, de most már minden áldott éjszaka ezt élem meg!

A 73 éves apám azt gondolta, hogy a Derila hókuszpókusz, amit neki és anyámnak adtam, de édesanyámragaszkodott a használatához. Miután folyamatosan arról mesélt, hogy mennyire segített neki a fibromyalgiáján és a nyakában lévő ízületi gyulladásán, úgy döntött, hogy ő is kipróbálja.

Néhány nappal később felhívott, és megköszönte.

"Azt hittem, hogy a Derila csak valami trükk, amibe bele lehet dőlni, de megmondom neked, tényleg megváltoztatta az alvásomat."

Ahogyan apukám mondaná ez egy átütő segítség!

A Derila megváltoztatta az életem, és neked is segíthet! Ha életed legjobb éjszakai alvását keresed, akkor ez az. Soha egy éjszakát sem töltök otthon vagy bárhol a Derila nélkül!

Nem tudom eléggé ajánlani!

Mennyibe kerül?

Jelenleg a hivatalos weboldalukon csak $39.95!

Megéri?

Hát persze! Mindig a Derila párnát fogom használni, hogy a lehető legjobban aludjak - otthon és bárhová is utazom. Örülök, hogy van ez az egyszerű és hatékony termék, azért, hogy a nyakam és a hátam jól érezze magát, és segítsen a lehető legtöbbet kihozni az alvással töltött órákból.

Az előnyök megérik az egyszeri vásárlást!

FRISSÍTÉS

FRISSÍTÉS kedd, 2022. június 7. - Amióta a Derila online megjelent, hihetetlenül nagy a felhajtás körülötte, és azóta több mint 763.419 párnát adtak el. A népszerűségnek és a pozitív véleményeknek köszönhetően a cég annyira bízik a termékében, hogy most 30 napos elégedettségi garanciát vállal, és a készlet erejéig 70% kedvezményt kínál.Ahhoz, hogy megnézze, van-e még kapható, kattintson az alábbi gombra.

KORLÁTOZOTT IDEIG: KATTINTS IDE A 70% KEDVEZMÉNYES EXKLUZÍV LINKÜNKÉRT

ELLENŐRIZZE AZ AKTUÁLIS ELÉRHETŐSÉGET »

Vásárlói vélemények:

S. Nóra

Több száz dollárt költöttem speciális párnákra, és ez messze a legjobb!!! Szkeptikus voltam, amikor kicsomagoltam, mivel egy kicsit gyengének és könnyűnek tűnt, de eddig egy hétig minden éjjel nyugodtan aludtam és vettem még 2-t!!!

L. Hanna

Kiváló forma; a fej és a nyaki gerinc pihen; a nyakfájásnak is lassan búcsút mondhat! Habozás nélkül ajánlom ezt a párnát! Köszönöm szépen!

C. Fanni

Sok olyan párnám volt, amelyre azt mondták, hogy ez a legjobb, de a fejem és a nyakam nem értett egyet. Számomra a Derila párna lett a legjobb. Ergonomikus és bőrbarát, egyszerűen nagyszerű!

S. Tamara

Nagyon szeretem a párnámat. Korábban rossz alvási pozíciókat tapasztaltam, és minden nap fájt a fejem és a vállam. Most a 4.nap után az új párnámmal, úgy aludtam, mint egy kisbaba, és a fájdalmaim eltűntek.

L. Mária

Az illeszkedés szerkezete ideális, nem túl kemény és nem túl puha! imádom a fejre fordított fekvés koncepcióját, mert nagyban segít a nyakamon! Veszek még egyet a feleségemnek, mivel neki is tetszett! Nagyszerű termék !

Kattintson ide további információkért »

Ez egy reklám és nem pedig egy újságcikk, újságblog vagy fogyasztóvédelmi tájékoztatás.

MARKETING KÖZLEMÉNY: Ez a weboldal egy piactér. Mint ilyen, tudnia kell, hogy a tulajdonosnak pénzbeli kapcsolata van az oldalon hirdetett termékekkel és szolgáltatásokkal. A tulajdonos kifizetést kap, amikor egy minősített leadre hivatkozik, de ennyi az egész.

REKLÁM KÖZLEMÉNY: Ez a weboldal és a weboldalon hivatkozott termékek és szolgáltatások hirdetési platformok. Ez a weboldal reklámnak minősül és nem hírközlésnek. Az ezen az oldalon használt személyekről készült fényképek illusztrációk. Az oldal és az oldalon hivatkozott termékek és szolgáltatások tulajdonosa csak egy olyan szolgáltatást nyújt, amely során a fogyasztók beszerezhetik és összehasonlíthatják a termékeket.

#1 módja annak, hogy csökkentsük a nyak- és hátfájást alvás közben

image VEDD MEG MOST ➢
Ellenőrizze a készletet